El debut de Manel Hernández!

El debut de Manel Hernández!

El jove jugador de 20 anys s’ha estrenat al Palau Blaugrana i assegura que “tenia moltes ganes de viure aquest moment”

Manel Hernández va ser un dels protagonistes del Barça – Garatge Plana Girona (6-0), disputant els seus primers minuts oficials amb el primer equip d’hoquei patins. El jove de 20 anys, capità del Barça Atlètic, va estrenar-se en la seva segona convocatòria i va tenir un bon rendiment en els minuts finals del partit contra els gironins. “Tenia moltes ganes de viure aquest moment i estic molt agraït a qui ho ha fet possible”, comenta Manel Hernández.

El vilanoví fa un viatge al passat i recorda la seva arribada al Barça el 2017. “Vaig arribar fa sis temporades i era un nen que va entrar amb moltes ganes i il·lusió”. “Al principi, em va costar adaptar-me a nous companys i a nous reptes en un club molt gran com el Barça, però he anat treballant poc a poc per arribar aquí”.

Manel Hernández és un dels jugadors sèniors que militen a l’hoquei formatiu blaugrana i té un paper destacat amb el Barça Atlètic (9 gols en 12 partits a OK Liga Plata) i el Barça C (3 gols en 9 partits a Nacional Catalana). “Seguiré treballant amb els meus equips i ajudaré al primer equip sempre que faci falta”. Per últim, el ‘14’ barcelonista declara que “sempre agrada jugar al Palau Blaugrana i els companys ho posen molt fàcil; en saben molt i tot el que diuen ho fan pel teu bé”.

El vilanoví, convocat per la lesió muscular d’Ignacio Alabart a l’espatlla esquerra, és el 13è jugador de l’hoquei formatiu que debuta amb Edu Castro com a màxim responsable de la banqueta blaugrana. El darrer en debutar va ser Joan Pascual, que està completant tota la temporada amb el primer equip per les lesions de Sergi Llorca i Matias Pascual.

Castro destaca que Hernández “ho està fent molt bé amb els filials i, sempre que ve als entrenaments, ens ajuda molt”. “Sabem de la seva qualitat, ja que va jugar un dia de pretemporada i ho va fer molt bé”. “Sempre que debuta algú de la base estem molt contents i estem especialment orgullosos. Agraïm tota la feina que es fa a la base i també donem les gràcies a tots els entrenadors que ha tingut fins al dia d’avui”, conclou Castro en les declaracions posteriors al Barça - Garatge Plana Girona.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut