Barça – Garatge Plana Girona: Segueixen imparables (6-0)

Els blaugranes continuen líders i invictes de la competició domèstica

Els culers retornen a la Lliga de la millor manera després de la victòria a la competició europea. El Barça ha derrotat al Garatge Plana Girona (6-0) en un duel on els blaugranes han necessitat la segona meitat per sentenciar el matx. Els gols de Rodrigues, Nunes i Bargalló (2), Llorca i Marc Grau han servit per mantenir l’equip barceloní líder i invicte de l’OK lliga.

El partit, però, ha començat amb males notícies, ja que Ignacio Alabart ha estat baixa per una lesió muscular en l’espatlla esquerra i ha entrat en el seu lloc Manel Hernández, el capità del Barça Atlètic, que debutava així amb el primer equip.

Avantatge mínim culer

El Barça ha començat el partit de la millor manera que ho podia fer, marcant en un dels primers atacs del matx. Joao Rodrigues ha estat l’encarregat d’obrir la llauna al primer minut del duel gràcies a una recuperació del conjunt blaugrana en camp contrari. (1-0, min 1). El gol ha donat ales als culers que han dominat la primera part del duel.

Els d'Edu Castro han generat bones accions en atac que els ha permès amenaçar la porteria de Jaume Llaverola, però malauradament no han pogut materialitzar les ocasions, en part, a una molt bona actuació del porter gironí que ha frustrat l’ofensiva local.

Finalment, un bon treball defensiu de l’equip gironí ha provocat que s’arribés al final de la primera meitat amb l’avantatge mínima blaugrana al marcador (1-0).

Sentència blaugrana

A la represa, els gironins han sortit amb l’ambició d’empatar el partit. De fet, Carles Grau ha hagut de fer alguna intervenció de mèrit que ha frustrat les intencions dels vermells. Però els blaugranes també ha donat una passa endavant per assegurar que la victòria quedés al Palau Blaugrana. I és que una jugada individual extraordinària de Pau Bargalló ha acabat amb el segon gol culer (2-0, min 33). I instants més tard, ha arribat al tercer després d’un xut potent de Nunes ha perforat la porteria visitant (3-0, min 34).

Amb la falta número deu del conjunt gironí, el Barça ha gaudit d’una falta directa per ampliar el marcador. I així ha estat, Pau Bargalló ha situat el 4-0 blaugrana. I el cinquè també ha estat d’aquesta manera, però aquesta vegada ha arribat de l’estic de Marc Grau (5-0, min 40).

I a falta de cinc minuts pel final, Manel Hernández ha debutat amb el primer equip blaugrana. El capità del Barça Atlètic ha pogut disputar els darrers compassos de partit en la seva segona convocatòria. Finalment, el gol de Sergi Llorca a falta de dos minuts per acabar el partit ha posat el 6-0 al marcador final.

Després de la victòria, el proper compromís dels blaugranes serà el diumenge 5 de febrer a les 12.15h contra l’Arenys de Munt.

LA FITXA

Barça, 6
Garatge Plana Girona, 0

Barça: Carles Grau, Bargalló, Marc Grau, Nunes, Rodrigues -cinc inicial-, Joan Pascual, Panadero, Llorca, Manel Hernández.

Garatge Plana Girona: Llaverola, Alex Grau, Vázquez, Borja Ramón, Aguirre -cinc inicial-,  Carles Sánchez, Biel Nadal, Àlex Cantero, Miquel Calero, Pau Fernández.

Gols: 1-0, Joao Rodrigues (min. 1); 2-0, Nunes (min. 33); 3-0, Pau Bargalló (min. 34); 4-0, Bargalló (min. 39); 5-0, Marc Grau (min. 40)

Àrbitres: Toni Ribó, Marc Martín. Targeta blava per Sergi Llorca. Faltes 9-10.