Barça – Garatge Plana Girona: Hoquei i més hoquei al Palau!

Barça – Garatge Plana Girona: Hoquei i més hoquei al Palau!

(19.00 hores, Barça TV) El líder de l’OK Lliga vol seguir allargant la ratxa davant un Girona valent

El Palau Blaugrana va ser testimoni del debut europeu del dijous (6-2 contra el Forte) i aquest diumenge torna a obrir les portes per acollir la 16a jornada de l’OK Lliga contra el Garatge Plana Girona (19.00 hores, Barça TV i OKLiga.TV). El líder invicte de l’OK Lliga con continuar amb la ratxa “contra un equip molt sòlid en defensa i que surt molt bé al contracop”. 

Així ho expressava Edu Castro després de la victòria europea, subratllant que “hem de preparar bé el partit perquè el rival ens exigirà molt”. L’equip blaugrana s’ha exercitat aquest dissabte al Palau Blaugrana i ha fet una sessió de vídeo del rival. “Hem de canviar el xip”, afirma Marc Grau. El jugador de Lloret destaca que “hem de sumar de tres en tres”. “El Girona està a la part baixa de la taula però hem de treballar com fem sempre perquè sinó se’ns pot complicar el partit”. Per a Marc Grau, aquest és un partit “especial” pel fet d’enfrontar-se amb el seu germà bessó Àlex (capità del conjunt gironí).

Ignacio Alabart també reconeix que l’equip “vol seguir creixent setmana a setmana” i subratlla que el conjunt entrenat per l’exblaugrana Ramon Benito “sap molt bé a què juga; és molt dur en defensa i obre la pista buscant l’un contra un”. Els gironins lluiten per arribar a la 10a posició que assegura la permanència.

Caldrà, doncs, superar la porteria de l’experimentat Jaume Llaverola i fer front a les accions de jugadors com els exblaugranes Borja Ramon, Litus Sánchez, Moi Aguirre, a més de jugadors amb recorregut a la categoria com Àlex Cantero i Marc Vàzquez. Els àrbitres del partit seran Toni Ribó i Marc Martín.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut