Barça - Forte dei Marmi: Retorn triomfal i estel·lar a la Champions (6-2)

Barça - Forte dei Marmi: Retorn triomfal i estel·lar a la Champions (6-2)

Els d'Edu Castro s'han imposat amb un joc alegre al conjunt italià, que no ha tingut espai per dir-hi la seva

El Barça gaudeix en el retorn de la Champions al Palau Blaugrana. Els culers han vençut amb alegria el Forte dei Marmi: 6-2. Ignacio Alabart (2), João Rodrigues (2), Helder Nunes i Sergi Panadero han dibuixat uns gols plens de fantasia, i fam atacant. Perquè els blaugranes han dominat de principi a fi el matx i han desdibuixat el conjunt de la Toscana. 

Joc alegre blaugrana... 

El Barça ha recuperat el temps perdut a la Champions. Poc més d'un segon ha bastat a l'elenc d'Edu Castro per enviar la bola al ferro. Tres anys sense partit Europeu al Palau eren molts i els culers s'han presentat amb alegria atacant. Amb la batuta del matx seguint els compassos blaugranes, Ignacio Alabart ha posat el primer. Helder Nunes ha assistit en aquest 1-0. Un resultat que era qüestió de minuts que es doblés. El mateix portuguès, amb assistència de Sergi Panadero, ha enaltit l'alt ritme culer amb el 2-0. 

... resultat curt

Sens dubte, que la bellesa dels gols l'ha dibuixat l'elenc barcelonista. Perquè l'equip de la Toscana, amb l'exblaugrana Marc Gual jugant bona part del matx, s'ha topat amb les extremitats de Sergi Fernández. Inspirat sota pals fins que ha arribat un llançament de falta directa de Federico Ambrosio. Autor del 2-1 que ha escurçat i ha embrutat el domini barcelonista. Reprès i sostingut fins al final de la primera part. Conclosa amb un final desafortunat. Pau Bargalló ha desaprofitat una falta directa per posar el 3-1. 

Efectivitat culer en la falta directa per encarrilar el matx

A la represa els d'Edu Castro han canviat la seva sort. I han somrigut d'orella a orella amb el doblet matiner de João Rodrigues. En el 3-1, amb superioritat numèrica, el 79 barcelonista ha mostrat fam ofensiva recuperant una bola dins l'àrea. En el 4-1 el d'Oeiras ha exhibit tota la seva qualitat enviant la bola a l'escaire. Un guió rodó per al Barça que el 10 3 barcelonistes s'han encarregat de perfeccionar des de la falta directa. Primer, el porter ha aturat l'acció de bola aturada a Ambrosio. Després, Alabart ha transformat magistralment el llançament des dels 7,40 metres. 

L'atractiu blaugrana en atac no ha tingut fre. Sergi Panadero ha definit sensacionalment, després d'una passada de Sergi Llorca, per construir un incontestable 6-1. Encara faltaven 15 minuts per a la finalització d'aquesta primera jornada de la WSE Lliga de Campions, però el partit no ha tingut cap altra història -el 6-2 d'Enric Torner ha quedat en anècdota-. Els culers han continuat amb el discurs autoritari. Les últimes patinades d'aquesta estel·lar victòria barcelonista han presenciat el debut europeu de Joan Pascual. 

Aquest triomf europeu (6-2) deixa pas a la realitat de la Parlem OK Lliga. El diumenge 29 de gener (19 hores), el Girona visita el Palau Blaugrana. 

FITXA DEL PARTIT

Barça, 6
Forte dei Marmi, 2

Barça: Sergi Fernández, Ignacio Alabart, Helder Nunes, João Rodrigues i Pau Bargalló -cinc inicial- Sergi Panadero, Marc Grau, Sergi Llorca, i Joan Pascual 
Forte dei Marmi
: Riccardo Gnata, Enric Torner, Marc Gual, Domenico Illuzzi i Federico Ambrosio -cinc inicial- Francesco Rossi i Luca Lombardi

Gols: 1-0, Ignacio Alabart (min. 6); 2-0, Helder Nunes (min. 12); 2-1, Federico Ambrosio (falta directa) (min. 16); 3-1, João Rodrigues (min. 26); 4-1, João Rodrigues (min. 28); 5-1, Ignacio Alabart (falta directa) (min. 31); 6-1, Sergi Panadero (min. 35); 6-2, Enric Torner (min. 48)

Àrbitres: Pedro Figueiredo i Pedro Silva. Han amonestat amb targeta blava Sergi Panadero (min. 16) i Sergi Llorca (min. 30) i Domenico Illuzzi (min. 25 i min. 31). Faltes: 8-11

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut