Voltregà - Barça: Invictes abans del debut a Europa (0-4)

Voltregà - Barça: Invictes abans del debut a Europa (0-4)

Els d’Edu Castro tornen a guanyar a la OK Lliga i acumulen 14 victòries i 1 empat en la competició domèstica, abans de jugar aquest dijous contra el Forte dei Marmi en el retorn de la Lliga Europea

El Barça d’hoquei patins continua intractable a la OK Lliga. En aquesta jornada, la 15a de la competició domèstica disputada contra el Voltregà Stern Motor, l’equip d’Edu Castro ha tornat a vèncer (0-4) i segueix líder en solitari de la competició després de 14 victòries i 1 empat. Tres punts importants, en un partit molt complet, després dels gols de Joao, Pau Bargalló (x2) i Hélder Nunes, que permeten als culers refermar les bones sensacions abans del debut de la Lliga Europea contra el Forte dei Marmi, el proper dijous 26 de gener al Palau Blaugrana (19.30 hores).

S’avancen ràpidament

El Barça ha començat molt bé, dominant i portant el ritme del joc. A més, molt d’hora s’ha trobat amb un gol a favor de Joao Rodrigues (prèviament ha fallat un penal després d’una blava a Eric Vargas), que ha rematat des d’un lateral de l’àrea per obrir la llauna als 56 segons de joc (0-1, min 1).

Un inici contundent culer en què el Voltregà ha tingut problemes per trobar-se. Malgrat tot, a poc a poc ha anat reaccionant i ha aconseguit equilibrar el matx quant a ritme i intensitat. La defensa del conjunt d’Edu Castro, molt sòlida, ha estat difícil de superar per als locals, mentre que a les accions ofensives dels blaugrana els hi ha costat trobar continuïtat.  

Però quan millor es trobaven els locals ha aparegut de nou l’efectivitat culer. Dues accions ràpides que han aplanat el camí del triomf per al Barça i que l’ha permès marxar cap als vestidors amb un avantatge còmode. Primer, en una recuperació de Sergi Llorca, que ha assistit Pau Bargalló perquè rematés al segon pal (0-2, min 19). En la següent jugada, amb una fuetada d’Hélder Nunes que ha significat el tercer gol del migdia (0-3, min 19). Ha sigut un gol espectacular i de gran dificultat tècnica, ja que ha canviat la mà de l'estic i ha xutat de pala en comptes de cullera. 

El triomf és blaugrana

A la represa, el resultat ja ha estat massa gran per al Voltregà. A més, el Barça, que ha mantingut la bona defensa, ha fet el quart, obra novament de Pau Bargalló, quan ha rematat una bola dins l’àrea (0-4, min 35). Uns minuts, Bargalló ha vist com els àrbitres no havien donat per vàlid un gol en que la bola sí ha entrat a la porteria.

I, tot i que no havia tingut gaire feina en la primera meitat, en la segona hi ha hagut temps per a l’aparició de Carles Grau que, en un penal en contra, ha aturat dues accions de Dídac Alonso (min 38).

D’aquesta manera, el Barça ha segellat el triomf, el 14è a la OK Lliga, i una nova porteria a zero, a banda de consolidar el liderat en solitari. Tot això, abans del debut a la Lliga Europea del proper dijous al Palau.

LA FITXA

VOLTREGÀ STERN MOTOR, 0

BARÇA, 4

Voltregà: Miquel Estrada, Gerard Teixidó, Jordi Burgaya, Eric Vargas, Aleix Molas -cinc inicial- Dídac Alonso, Humbert Serra, Xavier Armengol.

Barça: Carles Grau, Alabart, Pau Bargalló, Joao Rodrigues, Hélder Nunes -cinc inicial- Sergi Panadero, Marc Grau, Sergi Llorca, Joan Pascual.

Gols: 0-1, Joao Rodrigues (min 1). 0-2, Pau Bargalló (min 19). 0-3, Hélder Nunes (min 19). 0-4, Pau Bargalló (min 35).

Àrbitres: Ivan González, Iñigo López. Blava al local Eric Vargas. Faltes: 8-8.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut