Voltregà Stern Motor – Barça: L’OK Lliga abans de la Champions!

Voltregà Stern Motor – Barça: L’OK Lliga abans de la Champions!

(12.15 hores, Esport3) El Barça visita una de les pistes més complicades de la competició amb la intenció de mantenir la imbatibilitat

La prioritat sempre és el proper partit. I abans de jugar la Lliga Europea al Palau el dijous 26, s’ha d’afrontar la 15a jornada de l’OK Lliga. I aquest diumenge (12.15 hores, Esport3), cal visitar la pista del Voltregà Stern Motor, una de les més complicades de la competició. El principal objectiu del líder és mantenir l’espectacular ratxa de 14 jornades sense perdre.

L’equip blaugrana ha realitzat aquest dissabte l’últim entrenament de la setmana, amb tots els jugadors disponibles excepte el lesionat Matias Pascual, i està conscienciat en que caldrà donar el 100% a Sant Hipòlit. Així ho afirma el segon entrenador Jordi Roca: “El Voltregà està fent una molt bona temporada i la seva pista està subratllada al calendari perquè cal estar molt atent”.

El tècnic destaca que el conjunt entrenat per l’exblaugrana Lluís Teixidó alterna la porteria amb els joves Miquel Estrada i l’andalús Javi Sánchez i que “combina molt bé jugadors joves amb jugadors amb experiència com Gerard Teixidó i Jordi Burgaya”. “És un equip amb individualitats però també molt conjuntat”. Així doncs, caldrà estar atent a la velocitat d’Èric Vargas i a les accions d’Aleix Molas, Pol Molas, Dídac Alonso i Humbert Serra.

El Voltregà va classificar-se 'in extremis' per jugar la Copa i ha aconseguit tres victòries i ha cedit un empat i una derrota. En declaracions a Barça TV, Helder Nunes subratlla que “visitem una pista difícil i, en partits anteriors, ho hem passat malament”. “Anirem a fer el nostre joc i a jugar al que volem nosaltres”. “Son un equip molt ben organitzat en atac i que defensa molt bé, així que ens tocarà afrontar un partit molt dur durant 50 minuts”. Els àrbitres del partit seran Ivan González i Iñigo López.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut