El Barça d’hoquei patins visita els infants a l’hospital Germans Trias i Pujol de Badalona

El Barça d’hoquei patins visita els infants a l’hospital Germans Trias i Pujol de Badalona

Els jugadors han compartit un matí amb els nens i nenes ingressats en aquest centre hospitalari dins de la iniciativa “Nadal tot l’any” que organitza la Fundació FC Barcelona

La plantilla d’hoquei patins del FC Barcelona ha viscut un matí molt especial, protagonitzant una visita als nens i nenes que es troben ingressats l’hospital Germans Trias i Pujol de Badalona. Sergi Panadero, Pau Bargalló, Sergi Fernàndez, Carles Grau, Ignacio Alabart, Sergi Llorca, Marc Grau, Helder Nunes i João Rodrigues han visitat aquest centre hospitalari acompanyats pel directiu i responsable de la secció Xavier Barbany.

L’activitat s’ha realitzat en el marc de la iniciativa solidària “Nadal tot l’any” de la Fundació FC Barcelona. L’objectiu és que cada mes les diferents seccions esportives del FC Barcelona visitin infants amb malalties ingressats als principals hospitals pediàtrics de Catalunya amb l’objectiu d’aportar-los experiències positives que millorin al seu benestar emocional.

Des de la Fundació FC Barcelona, conscients de la capacitat que el Club i els seus esportistes tenen per aportar emocions positives a infants en situació de malaltia en el transcurs de la seva hospitalització, desenvolupa aquest programa per donar suport a aquests infants i a les seves famílies.

Els jugadors del Barça han passat una estona amb els nens i nenes ingressats a l’Hospital de Can Ruti i les seves famílies, han signat autògrafs, s’han fet selfies i els han ofert diversos obsequis, repartint alhora somriures, il·lusió i alegria, la millor de les teràpies possibles pera aquests infants, alguns dels quals pateixen greus malalties.

El capità Sergi Panadero ha comentat que és un plaer poder donar aquest somriure als pares i als infants hospitalitzats que necessiten il·lusions i que agraeixen molt aquesta mena d’activitats”. I el porter Carles Grau ha afegit que "treure un somriure als nens sempre és bonic". "Amb aquestes visites veus el que és la realitat de la vida i als que tenim fills ens toca una mica més la fibra". "S'ha de lluitar contra les adversitats". 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut