Barça – Finques Prats Lleida: Bon inici de la segona volta (6-2)

Els blaugranes inicien la segona volta així com van tancar la primera, guanyant

Els d’Edu Castro no trenquen la seva ratxa d’imbatuts a la Parlem OK Lliga, i sumen una nova victòria. Els blaugranes superen al Finques Prats Lleida amb un contundent 6-2, després d’una primera part més igualada.

Molta igualtat amb avantatge blaugrana

El Barça ha començat el partit de la millor manera que ho podia fer, marcant en un dels primers atacs del matx. Joao Rodrigues ha posat el primer en el marcador després d’una gran passada de Pau Bargalló en el minut dos de partit.

A partir del gol blaugrana, els lleidatans han començat a igualar el partit quant al joc, ja que atacaven amb més perill. Però no han aconseguit empatar el partit fins al minut 15, després que l’àrbitre li mostrés la targeta blava a Pau Bargalló i Jepi Selva superés a Sergi Fernández amb un doble ganxo a la falta directa.

El gol visitant ha fet que el partit s’igualés encara més, però els d’Edu Castro no s’han vingut a baix i han aconseguit el 2-1 abans del descans, amb una gran definició d’Helder Nunes (min. 20).

Sentència culer

A la represa, els blaugranes donarien una passa endavant per assegurar que la victòria quedés al Palau Blaugrana. I només tardarien set minuts a marcar el tercer gol del Barça. Seria Pau Bargalló, el màxim golejador de la Parlem OK Lliga, qui posaria el 3-1 en el minut 32.

I un minut després, Helder Nunes tornaria a foradar la porteria del Lleida amb un potent xut des de lluny (4-1). Els blaugranes dominaven per complet la segona part i Sergi Llorca posaria el cinquè gol després d’una fantàstica combinació amb Ignacio Alabart (5-1, min.43).

Dos minuts després, Jepi Selva retallaria distàncies des del punt de penal, però un minut més tard, el Barça tindria una nova falta directa i Pau Bargalló no perdonaria per posar el 6-2 final.

FITXA DEL PARTIT

Barça, 6

Finques Prats Lleida, 2

Barça: Sergio Fernandez, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Helder Nunes, Joao Rodrigues -cinc inicial- Sergi Panadero, Joan Pascual, Sergi Lloca i Marc Grau.

Finques Prats Lleida: Elagi Deitg, Joan Cañellas, Sergi Duch, Sergi Folguera i Jepi Selva – cinc inicial – Nuno Paiva, Xavier Aragonès i Jordi Badia.

Gols: 1-0, Joao Rodrigues (min. 2); 1-1, Jepi Selva (min. 15); 2-1, Helder Nunes (min. 20); 3-1, Pau Bargalló (min. 32); 4-1, Helder Nunes (min. 33); 5-1, Sergi Llorca (min. 43); 5-2, Jepi Selva (min. 45); 6-2, Pau Bargalló (min. 47).

Àrbitres: Sergi Mayor i Albert Barba. Han amonestat amb targeta blava a Pau Bargalló del Barça i a Joan Cañellas del Finques Prats Lleida. Faltes: 5-8.