Barça – Finques Prats Lleida: Que la segona volta s’assembli a la primera!

Barça – Finques Prats Lleida: Que la segona volta s’assembli a la primera!

(16.00 hores, La Xarxa i OKLiga.TV) El líder invicte de l’OK Lliga afronta amb molta ambició el segon tram de la temporada

Les 12 victòries i l’empat de la primera volta fan que el líder invicte de l’OK Lliga es trobi amb molt bones sensacions. Un estat d’ànim que el Barça d’hoquei patins vol allargar en una segona volta de la fase regular que comença aquest diumenge al Palau Blaugrana davant el Finques Prats Lleida (16.00 hores, La Xarxa i OKLiga.TV). Si la segona volta s’assembla molt a la primera, el Barça acabarà la fase regular en primera posició i després afrontarà el play-off amb el factor pista a favor.

“La valoració de la primera volta és molt positiva pel joc i per com estem entrenant”. “Afrontem la segona volta amb més ganes que la primera”, afirma Jordi Roca. El segon entrenador blaugrana adverteix que, per mantenir la ratxa, caldrà fer front a un equip “molt complicat, més del que diu la classificació”.

El Lleida Llista ha acabat la primera volta en desena posició i amb els mateixos 16 punts que marquen l’accés a la Copa del Rei. “No van començar bé pels canvis de jugadors però tenen jugadors consolidats i joves que ja porten tres temporades jugant a un nivell molt alt. El cap de setmana passat, a la Corunya, van demostrar ser un equip molt valent i va tenir opcions fins al final. És un dels rivals més complicats per començar la segona volta”.

També opina el mateix el jugador Ignacio Alabart: “El Lleida ha anat de menys a més. És un equip molt competitiu i haurem d’estar al 100% per deixar els tres punts a casa”. “Afrontem el partit amb ganes de mantenir la dinàmica guanyadora i seguir invictes”. El ‘3’ barcelonista, autor d’onze gols en els 15 partits oficials, admet que “estic molt content i gaudint de l’hoquei a nivell personal. Esperem mantenir aquestes sensacions a nivell individual i col·lectiu fins al final de temporada”.

L’equip entrenat per Edu Castro s’ha exercitat aquest divendres al pavelló barceloní Camp del Ferro i aquest dissabte ha fet una darrera sessió preparatòria al Palau Blaugrana. Tots els jugadors estan disponibles (excepte el lesionat Matias Pascual) per fer front a un equip en que destaquen els porters Elagi Deitg i Oriol Codony, el portuguès Nuno Paiva, jugadors consolidats com Oriol Vives, Jepi Selva i Joan Cañellas, i joves com Xavi Aragonès, Sergi Folguera, Jordi Badia i Sergi Duch. Els àrbitres del partit seran Sergi Mayor i Albert Barba.

Partit produït per La Xarxa

El partit d’aquest diumenge es juga a les 16.00 hores per motius televisius, ja que serà produït per La Xarxa. Aquesta serà la primera vegada que el conglomerat de televisions locals produeix un partit d’hoquei al Palau i el duel podrà seguir-se per OKLiga.TV (narració en castellà de Barça TV), Xala.cat i les següents cadenes locals: Televisió del Ripollès, TV Sabadell – Vallès, TV Sant Cugat, TAC 12, Canal Terrassa, Canal Taronja Central, Canal TE, Esports TE, Canal Taronja Anoia, El 9 TV, Canal 10 Empordà, TV Cardedeu, Empordà TV, Canal Blau, Penedès TV, Canal Reus TV, TV Mataró, Pirineus TV, TV Vandellòs, TV Costa Brava, Televisió de Girona, VOTV - Vallès Oriental Televisió, Canal 21 Ebre, TV Badalona, Vallès Visió, ETV, Terramar Tarragona, Terramar Garraf – Penedès, Cugat Mèdia, Olot Televisió, Nord TV i Lleida TV.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut