Solideo Sant Cugat – Barça: A mantenir la dinàmica positiva!

Solideo Sant Cugat – Barça: A mantenir la dinàmica positiva!

(20.30 hores, OKLiga.TV) El conjunt blaugrana visita la pista d’un rival ambiciós que busca el primer triomf

El Barça d’hoquei patins visita aquest dissabte (20.30 hores, OKLiga.TV) una pista en que caldrà suar de valent per aconseguir els tres punts. El recent ascendit Solideo Sant Cugat intentarà aconseguir la primera victòria després d’haver sumat un punt en la jornada inaugural contra l’Arenys i d’haver jugat contra Reus Deportiu Virginias (3-5), Noia Freixenet (0-5) i Deportivo Liceo (7-1).

“El ‘tourmalet’ els ha tocat d’inici”, comenta Edu Castro, tot elogiant l’equip de Joan Carles Vadillo: “fan valdre molt que la pista sigui més gran de les habituals”. “És un equip molt elèctric, ràpid, atrevit i amb un joc molt vertical. El partit té reptes interessants en duels individuals i esperem afrontar-lo bé”.

El tècnic blaugrana destaca que l’equip està en molt bona dinàmica i que “és difícil mantenir aquest nivell”. “Però ho hem de fer per moltíssimes coses”. “Estic molt satisfet de com hem encarat la temporada i sabem que ara vindrà una aturada. Després haurem de tornar a començar”.

L’equip ha realitzat el darrer entrenament de la setmana aquest divendres, amb un Sergi Panadero que també ha declarat que el Sant Cugat “és un equip jove i que juga molt bé. Serà una visita complicada però esperem donar la nostra millor versió, que és el que estem desitjant”.

El capità admet que l’inici de temporada “està sent molt bo”. “Els resultats acompanyen i estem molt còmodes. Volem seguir amb aquesta línia i plantegem el partit amb la màxima ambició”. “Hem intentat fer unes bases fortes durant la pretemporada i anar creixent. Estem en el camí”, conclou.

El Sant Cugat, de la seva banda, ha mantingut bona part del bloc del curs passat i s’ha reforçat amb el porter francès Baptiste Bonneau (SD Espanyol), el gallec Tomás Villares (Vilafranca) i l’exblaugrana Pol Galbas (Sarzana). Els àrbitres del partit seran Albert Barba i Oriol Pérez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut