Barça – Arenys de Munt Solartradex: Fer-se fort al Palau!

Barça – Arenys de Munt Solartradex: Fer-se fort al Palau!

(12.00 hores, Barça TV) El conjunt blaugrana afronta la quarta jornada rebent “un equip molt jove”

Una setmana després d’imposar-se al Voltregà (5-2) i pocs dies després de sumar tres punts a Girona (0-4), el Barça d’hoquei patins torna al Palau Blaugrana per rebre l’Arenys de Munt Solartradex (12.00 hores, Barça TV). “L’Arenys és un equip molt jove i amb manca d’experiència a la categoria, però amb qualitat i intensitat altíssima”, descriu Edu Castro.

El tècnic barcelonista subratlla que “haurem de fer un partit com els que estem fent últimament” i recorda que “estem en una categoria en que no val a badar”. “L’Arenys va competir molt bé contra el Liceo durant la primera part”.

En declaracions a Barça TV, Matias Pascual també ha comentat que “estem amb molt bones sensacions. Estem aconseguint ser un bloc en defensa i en atac i hem de seguir amb aquesta dinàmica”.  “Ens toca fer-nos forts al Palau i aconseguir una nova victòria. Haurem de sortir amb moltes ganes”.

Els del Maresme van empatar en la primera jornada a casa contra el Sant Cugat (4-4), van caure derrotats a Sant Sadurní d’Anoia (6-2) i van perdre dimarts contra els gallecs (1-6). A l’equip entrenat per Enric Daumal i Marc Roca (germà de Jordi Roca) hi ha els exblaugranes Àlex Joseph i Lluc Vilà, així com joves a tenir en compte com Arnau Font, Marc Pujadas, Aleix Domènech, Gerard Gallardo, Marc Puigvert i Gerard Oviedo. Els àrbitres del partit seran Raul Burgos i Jordi Reverter.

Sis blaugranes jugaran el Mundial

En els darrers dies s’han conegut les convocatòries per jugar el Mundial, que se celebrarà a San Juan (Argentina) entre el 7 i 13 de novembre. Joao Rodrigues i Helder Nunes defensaran el títol amb Portugal, Pau Bargalló, Ignacio Alabart i Sergi Fernández representaran Espanya i Matias Pascual exercirà d’amfitrió. “Estic molt feliç per la convocatòria. Serà especial viure’l a la nostra terra i serà inoblidable”, conclou l’argentí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut