Reus Deportiu Virginias – Barça : L’accés a la final, en joc a doble partit a Reus!

Reus Deportiu Virginias – Barça : L’accés a la final, en joc a doble partit a Reus!

(20.30 hores, Esport3 i Barça TV) La semifinal de l’OK Lliga (1-1) es trasllada al Palau d’Esports de Reus

Del Palau Blaugrana al Palau d’Esports de Reus. La semifinal de la Parlem OK Lliga canvia d’escenari amb tot per decidir (1-1) en dos duels d’alt voltatge que es jugaran aquest divendres 3 i el diumenge 5 (20.30 hores, Esport3, Barça TV i OKLiga.TV). Si un equip aconsegueix les dues victòries, accedirà a la final. Si es reparteixen els triomfs, hi haurà cinquè partit a Can Barça el dimarts 7 (20.15 hores).

El primer objectiu és guanyar el primer partit de divendres. “Anirem a fer un bon partit, amb tota la confiança del món per poder agafar avantatge en l’eliminatòria”, afirma Edu Castro. “Cada partit del play-off és molt important. Però el tercer ho és encara més perquè, qui no guanyi, tindrà més exigències en el quart”. “Els dos equips tenim molt clar que el tercer és un partit clau”.

El tècnic blaugrana, amb tots els jugadors disponibles, ha dirigit aquest dijous el darrer entrenament abans del primer partit a Reus. “L’equip està molt bé, descobrint el play-off”. “Estem gaudint d’una situació d’extrema competitivitat que va molt bé al món de l’hoquei i que a nosaltres ens encanta”. “És un plaer jugar partits en pistes amb molta gent i tanta tradició d’hoquei. És el Clàssic de l’hoquei patins i a mi m’agrada molt anar a jugar en una pista on hi ha un ple i se’ns exigeix molt. Ho entenem com una part més del joc”.

En declaracions a Barça TV, Helder Nunes també ha coincidit en que el primer pas a fer és el d’aconseguir la victòria en el tercer partit. “Seria perfecte guanyar el divendres perquè, si perdem, el diumenge hi haurà un partit amb molta més pressió”. “Nosaltres hem de fer el nostre joc, jugar i guanyar”. El portuguès espera un Reus “amb molta confiança” després d’haver guanyat un partit al Palau Blaugrana.

Els àrbitres del duel d’aquest divendres seran Daniel Villar i Rubén Fernández, mentre que l’encontre del diumenge serà arbitrat per Miguel Díaz i Jonathan Sánchez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut