Barça – Recam Làser Caldes: La gran festa del Palau!

Barça – Recam Làser Caldes: La gran festa del Palau!

(12.00 hores) El Barça inicia els play-off de l’OK Lliga amb una jornada barcelonista molt especial

Després d’acabar la fase regular de la Parlem OK Lliga en primera posició i de ser el flamant campió de la Copa del Rei de Lleida, el Barça d’hoquei patins inicia ara l’última fase de la temporada: els ben tornats play-off! La primera cita dels quarts de final contra el Recam Làser Caldes (al millor de tres partits) arriba aquest dissabte (12.00 hores, Barça TV i OKLiga.TV) en una jornada festiva en que se celebraran els 50 anys d’hoquei al Palau Blaugrana.

La celebració començarà a partir de les 10.30 hores, amb activitats exteriors al Palau Blaugrana i sessió de signatures dels Barça Legens (Gaby Cairo, Beto Borregán i Quim Paüls) a la BarçaStore. A les 11.45 hores començarà l’espectacle a la pista del Palau, amb actuació dels Brodas Bros i una espectacular entrada a pista dels protagonistes. L’equip també oferirà a l’afició la Copa del Rei aconseguida el diumenge anterior. En el descans es realitzarà un homenatge als exjugadors de la secció.

L’equip, decidit a fer valer el factor pista

La plantilla barcelonista ha lluitat durant tota la fase regular per arribar als play-off amb el factor pista a favor. I ara és el moment d’aprofitar-lo. “Creiem que pot ser un factor diferencial contra un rival molt incòmode”. “Estem molt il·lusionats per jugar aquest format nou després d’una lliga regular en que hem estat a un nivell altíssim”.

El darrer precedent contra els calderins va ser als quarts de final de la Copa (5-2). “Es van posar per davant i vam anar al descans empatats”, recorda Castro, destacant que “tenim moltes ganes de tornar a jugar al Palau en el seu 50è aniversari”.

Pau Bargalló, pitxitxi i màxim assistent de la fase regular de l’OK Lliga, també subratlla que el play-off és “atractiu pels jugadors i per a l’afició”. “L’afrontem amb les màximes expectatives i il·lusió”. L’MVP de la Copa del Rei assegura que haver guanyar el torneig del KO “ens reafirma”. “Sabem que estem fent les coses ben fetes i ara estem centrats en l’OK Lliga”.

Sobre el rival, el ‘8’ barcelonista comenta que el Caldes té “jugadors de molt nivell, ràpids, patinadors i amb un joc ofensiu”. “Haurem d’estar molt bé en defensa i fer el nostre joc”. “Esperem que vingui moltíssima gent a celebrar la festa dels 50 anys d’hoquei al Palau”, conclou Bargalló. Els àrbitres del duel seran Albert Barba i Oriol Escobar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut