“Aquest escut demana guanyar la Golden Cup”

“Aquest escut demana guanyar la Golden Cup”

Edu Castro, Sergi Fernández i Ignacio Alabart han coincidit en remarcar la importància d'alçar la "Golden Cup perquè som el Barça"

Clars i contundents. Així s'han mostrat Edu Castro, Sergio Fernández i Ignacio Alabart en ser preguntats per l'objectiu blaugrana en la Golden Cup: "l'escut del FC Barcelona demana guanyar el títol". Tres veus unides també per exterioritzar "la il·lusió i l'ambició de l'equip" per afrontar la competició que es disputa a La Corunya. 

Un format atractiu, però intens 

"T'ho jugues tot en una setmana", ha expressat el 10 barcelonista. Uns dies frenètics on el Barça començarà a competir aquest dilluns 11 d'abril. Moment u des del qual els d'Edu Castro, tal com a confessat el porter barcelonista, ho "donarem tot i defensarem el Club". En aquest primer partit, el bon estat de forma es testarà contra l'Sporting Clube de Portugal. "És un grandíssim rival amb jugadors molt bons i amb una estructura de joc vertiginosa", ha analitzat el guia blaugrana des de la banqueta.

Un primer matx de quirats, però no serà l'únic. "Es veurà una competició atractiva", ha explicat el màgic 33, amb "equips i jugadors de gran cartell", ha afegit l'impermeable 10. "Hi haurà els millors equips d'Europa perquè així ho van determinar les respectives classificacions lligueres. És un títol molt important, una competició amb un prestigi brutal i una prova molt vistosa que ens prenem seriosament", ha exterioritzat Edu Castro.

És un títol molt important, una competició amb un prestigi brutal

Edu Castro

Partit a partit

Però abans d'avançar en el temps i en els partits, el Barça es mostra prudent. "Primer anem a guanyar el primer partit i després els següents", han coincidit a dir Edu Castro, Sergio Fernández i Ignacio Alabart. Una cautela que no amaga la il·lusió i l'ambició de la plantilla per aquest títol".

Volen fer gaudir l'espectador 

Unes ganes per alçar el trofeu traduïdes amb treball. "Si entrenem i juguem com fins ara, tenim moltes opcions", ha dit Alabart. Una preparació concentrada, segons Sergio Fernández, en "implantar el nostre estil de joc per encara els partits". "Volem arribar molt a porteria a través de les transicions", ha afegit el guardià de la porteria. Una anàlisi que ha completat Edu Castro: "hem d'estar molt bé en la fase de recuperació per poder córrer i evitar que ho facin els rivals. Hem de desmuntar la intensitat defensiva".

Espero que el culer gaudeixi amb nosaltres i amb el nostre joc. Ho donarem tot

Ignacio Alabart

El porter barcelonista també ha valorat la novetat de les tres faltes directes, "una bona idea" pel tècnic culer, per equip una vegada finalitzi el matx. "Sempre intentem estudiar les faltes directes dels llançadors rivals per veure com es pot reaccionar als seus moviments, però no és una acció robòtica perquè els jugadors canvien bastant", ha comentat. Una nova regla del joc que es veurà per primera vegada al parquet de Riazor. Un territori especial per a Ignacio Alabart: "serà un luxe jugar aquí. Tant jo com l'equip exhibirem el nostre millor nivell".

"Espero que el culer gaudeixi amb nosaltres i amb el nostre joc. Ho donarem tot per portar el títol a Barcelona", ha conclòs el gallec. Aquest diumenge el Barça posarà rumb a La Corunya, un territori que espera conquerir per alçar un títol europeu que il·lusiona i que encara no es troba en les vitrines del Club. Els abonaments o les entrades es poden adquirir en aquest enllaç.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut