Corredor Mató Palafrugell – Barça: Remuntada de rècord (5-6)

Els d'Edu Castro capgiren dos gols en contra i igualen el millor inici de la història a l'OK Lliga

Triomf treball que val igualar un rècord històric. El Barça s'ha imposat al Corredor Mató Palafrugell (5-6) en un partit vibrant i dominat en gran part pels locals. A la segona meitat els d'Edu Castro han sabut igualar i acaben enduent-se el triomf per mantenir-se invictes una jornada més i ja en van 17. Un registre que els permet igualar el millor inici de la història a l'OK Lliga a mans del Barça el curs 2004/05.

Inici vibrant

El matx ha començat amb el Palafrugell marcant als 47 segons de partit amb un xut de Romà Bancells que ha estat desviat davant d’Egurrola. La resposta blaugrana ha estat també molt ràpida. Alabart ha situat l’1-1 al marcador amb una gran definició davant Puigbí. Uns primers minuts en els quals s’ha pogut veure el debut del jove Kyllian Gil en competició domèstica amb el primer equip.

Enmig d’un matx vibrant ha arribat l’1-2, obra de Sergi Llorca al rematar una gran assistència de Nil Roca (1-2, min 15). El bon joc culer gairebé suposa l’1-3, però Bargalló no ha pogut convertir una falta directa a favor. Els locals no han perdonat i amb un minut han tornat a capgirar el marcador. Primer Ceschin, amb un potent xut de pala, i després Sergi Canet al aprofitar una blava a Joao Rodrigues, han situat el 3-2. Però el marcador no s’ha aturat i pocs instants després Ceschin situar el 4-2 en una jugada individual. El marcador ja no s’ha mogut més abans del descans.

Remuntada blaugrana

La segona meitat no podia començar millor per als interessos culers. I és que Bargalló no desaprofitaria una gran assistència d’Alabart per situar el 4-3 (min 32). Amb la desena falta blaugrana Egurrola ha aturat davant Sergi Canet. Els d’Edu Castro buscaven el gol de l’empat i l’han trobat amb Bargalló (4-4, min 36). Poc després Alabart no desaprofitaria una blava a Ruben Ruiz per marcar de falta directa i situar el Barça per davant molts minuts després (4-5, min 36).

Bargalló aproparia una mica més el triomf amb una diana als 36 minuts de joc penjant una bola amb la cullers i firmant el seu hat-trick particular (4-6). Finalment, Marc Figa, de penal, ha situat el definitiu 5-6. Un triomf de rècord que permet als d’Edu Castro igualar els 17 triomfs en 17 partits que el Barça ja va assolir el curs 2004/05 i que són el rècord de l’OK Lliga.

Corredor Mató Palafrugell, 5
Barça, 6

Palafrugell: Xevi Puigbí, Marc Figa, Romà Bancells, Sergi Canet i Franco Ceschin –cinc inicial-, Ruben Ruiz, Adrián Candamio, Borja Ramon i Jordi Pinsach.

Barça: Aitor Egurrola, Pau Bargalló, Ignacio Alabart, Joao Rodrigues i Helder Nunes –cinc inicial-,  Kyllian Gil, Sergi Panadero, Nil Roca i Sergi Llorca.

Gols: 1-0, Romà Bancells (min 1); 1-1, Alabart (min 2); 1-2, Llorca (min 15); 2-2, Ceschin (min 21); 3-2, Sergi Canet (min 22); 4-2, Ceschin (min 22); 4-3, Bargalló (min 32); 4-4, Bargalló (min 36); 4-5, Alabart (min 36); 4-6, Bargalló (min 36); 5-6, Marc Figa (min 40).

Àrbitres: Ivan Gonzalez i Sergi Belles. Han ensenyat targeta blava al local Ruben Ruiz i al blaugrana Joao Rodrigues. Faltes: 5 i 13.