Igualada Rigat – Barça: El repte de mantenir l’alt nivell a domicili

Igualada Rigat – Barça: El repte de mantenir l’alt nivell a domicili

(20.30 hores, OKLiga.TV) El conjunt blaugrana desitja allargar a la ratxa de victòries a Les Comes

Les dues golejades en els dos primers partits del 2022 al Palau (10-0 contra el Voltregà Stern Motor i 14-6 davant el Parlem Calafell) demostren que l’equip està en un gran moment de forma i amb una elevada inspiració de cara a porteria. Ara, l’objectiu és mantenir aquestes bones sensacions en el primer partit del nou any a domicili. Serà aquest dissabte a Les Comes d’Igualada (20.30 hores, OKLiga.TV).

“Estem molt bé al Palau i ara hem de traslladar aquestes sensacions a fora”, comenta Edu Castro, tot destacant que “estem molt alegres i veient porta amb facilitat”. “Hem de continuar treballant per millorar situacions individuals i hem d’intentar mantenir el nivell”.

El tècnic blaugrana descriu l’Igualada Rigat (novena posició) com un rival que “ha crescut molt durant la temporada”. “Treuen bons resultats amb jugadors formats al seu planter”. “És un equip molt intens, que juga molt bé i que surt molt ràpid al contracop. Haurem de sortir amb els cinc sentits posats”.

En el mateix sentit s’ha pronunciat Sergi Llorca: “L’Igualada és un equip que està fent una bona temporada, que competeix molt bé amb joves que ho fan molt bé”. El davanter blaugrana assegura que “nosaltres estem concentrats, amb ganes de fer la nostra feina i seguir amb el nivell que hem mostrat en els últims partits al Palau”. “El repte és fer-ho igual o millor que els últims partits i anar creixent com a equip. Ens ho passem bé dins la pista”, conclou.

Dues baixes per Covid a l’Igualada

El conjunt arlequinat ha comunicat, sense especificar els noms, que dos jugadors de la seva plantilla no podran disputar el partit per ser positius per Covid. Els àrbitres del partit seran els Xavier Buixeda i Albert Sans.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut