Edu Castro rep la Medalla i Diploma de la RFEP al Mèrit Esportiu

Edu Castro rep la Medalla i Diploma de la RFEP al Mèrit Esportiu

El tècnic barcelonista ha sigut un dels protagonistes a la Gala del Patinatge que s'ha celebrat a Madrid

L’entrenador del Barça d’hoquei patins, Edu Castro, ha rebut la Medalla i Diploma de la RFEP al Mèrit esportiu. La Federació espanyola ha concedit aquest guardó “en reconeixement a la seva dilatada trajectòria com a entrenador d’hoquei patins”. Castro ha recollit el guardó a la setena edició de la Gala del Patinatge que s'ha celebrat el 25 de març de 2022 a la seu del Comitè Olímpic Espanyol (inicialment s'havia de celebrar el 28 de gener). En l'acte, Castro ha estat acompanyat pel coordinador esportiu Gaby Cairo. 

El tècnic de L’Hospitalet va arribar a Can Barça el 2005, assumint diferents rols dins l’hoquei formatiu i el primer equip fins l’estiu del 2017, quan va passar a ser el màxim responsable de la banqueta del Palau Blaugrana. Des de llavors, ha dirigit més de 200 duels i s’han assolit 15 títols. 

En el darrer partit de 2021, Castro va convertir-se en l'entrenador blaugrana que arribava als 200 partits amb un millor palmarès i un millor balanç de resultats: 176 victòries, 14 empats i 10 derrotes.

Entre els guardonats també hi ha hagut dos seleccionadors amb passat a la secció blaugrana: Ricard Muñoz (seleccionador femení) i Sergi Macià (seleccionador sots-19).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut