Els artistes de l’hoquei patins formatiu

Els artistes de l’hoquei patins formatiu

Un repte viral, part del treball dels més joves de la secció

Durant aquest dies molts reptes es van fent virals a les xarxes socials. Entre ells, un dels més destacats ha estat el de protagonitzar grans clàssics de la pintura. Des de la secció d’Hoquei Patins van animar els jugadors més joves a realitzar aquest repte, com una dinàmica grupal més en aquests dies de confinament.

Els joves jugadors van demostrar la seva habilitat com a actors, escenificant diversos quadres famosos al llarg del temps. Els nois van fotografiar-se, reproduint clàssics de la pintura com ‘La mort de Marat’, ‘El fill de l’home’, ‘L’home del turbant’ o ‘El Caballero de la mano en el pecho’, entre d’altres quadres famosos.

Els jugadors alevins i infantils, dirigits per Guillem Pérez, van haver d’escollir el retrat, intentar imitar-lo fent-se una fotografia i després exposar davant la resta de companys (per videotrucada) quina obra havien escollit i com havien fet la “disfressa” que duien posada. Tots aquests elements eren puntuats per un jurat format pel cos tècnic de l’hoquei patins formatiu i un convidat de luxe: Pau Bargalló. El jugador del primer equip va compartir una estona agradable amb els joves barcelonistes i també va respondre a les seves inquietuds.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut