Hoquei Patins Formatiu: L'FCP dona per acabades les seves competicions

Hoquei Patins Formatiu: L'FCP dona per acabades les seves competicions

El Comitè Català d'Hoquei Patins decideix tancar la temporada proclamant campions els líders de la primera volta i sense descensos

La Federació Catalana de Patinatge ha comunicat que dona per acabades totes les seves competicions, degut a la previsió que s’allargarà l’estat d’alarma i que les competicions no es podran tornar a reprendre.

Com l'afecta, al Barça d’hoquei patins

El Barça d’hoquei patins té els equip del Barça C, el  Júnior, el Juvenil, l'Infantil i l'Aleví disputant les competicions de la Federació Catalana i aquesta ha establert diferents opcions d’ascens i classificació final.

En el cas del Barça C, que juga la Nacional Catalana, l'FCP diu: "Es tanca la classificació amb la classificació de la primera volta de la segona fase amb l’ascens del primer classificat i sense cap descens a Primera Catalana. El Barça C és segon i a la fi de la primera volta era tercer, per tant, seguirà a la Nacional Catalana un any més".

En el cas dels equips Júnior, Juvenil, Infantil i Aleví, l'FCP diu: "Es donen per acabades les Lligues de Preferent, es tanquen les classificacions al final de la primera volta i s'estudiarà la possibilitat de fer Campionats de Catalunya a l’inici de la temporada vinent”.

Els quatre equips blaugrana van finalitzar en primer lloc la primera volta de la seves Lligues de Preferent i el Barça estaria classificat per a la final de Catalunya d’aquestes categories, en el cas de disputar-se a l’inici de la propera temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut