Marc Gual: “No és fàcil dir adeu, però comença una nova il·lusió”

Marc Gual: “No és fàcil dir adeu, però comença una nova il·lusió”

Després de 26 títols en vuit temporades com a blaugrana, el mig català deixa l’hoquei

El confeti blaugrana ha anat lligat a Marc Gual. Després 26 títols en vuit temporades amb el Barça Lassa, el braç del mig català deixa la seva extensió. L’estic i la bola ja no formaran part del cos d’aquest complet jugador, que en una emotiva roda de premsa al Palau Blaugrana ha anunciat la seva retirada. Ara bé, Marc Gual continuarà vinculat al món de l’hoquei i al FC Barcelona. Com ha explicat el mànager del Barça Lassa d’hoquei, “atesa la seva experiència, la temporada vinent exercirà com a delegat del primer equip”.

Feliç amb el seu nou rol al Club

Marc Gual s’ha mostrat agraït i content amb el seu nou paper al Barça Lassa: “Tinc la sort de continuar vinculat al millor club del món”. Ara bé, com ha confessat, trobarà a faltar estar a la pista. “Demostraré els meus coneixements rere la tanca. Em perdré coses sense els patins, però en guanyaré d’altres”, ha afegit.

“No és fàcil retirar-se en aquest moment ple d’èxit”. Una frase que no solament ha pronunciat el mateix jugador, sinó també el directiu Josep Ramon Vidal-Abarca i el director d'Àrea d'Esports Professionals Albert Solé. Vidal-Abarca també ha recalcat els valors del Barça que ha representat Marc Gual. Per la seva part, Albert Soler ha destacat el palmarès que Marc Gual ha assolit com a jugador del Barça Lassa juntament amb els seus companys.

Els companys s’han convertit en amics

Un emocionat Marc Gual ha repassat la seva trajectòria a Noia, Reus, Liceo i Barça Lassa. Quan ha arribat el torn de l’equip blaugrana, ha tingut paraules personalitzades per a tots i cadascun dels seus companys. “De l’hoquei m’enduc els companys, que s’han convertit en amics. Els títols són allà, però el que valoro més és l’amistat que he forjat al llarg d’aquests anys”.

Tots els companys de Marc Gual han estat presents a la roda de premsa

Unes paraules que no li han estat fàcils i menys en el moment de donar les gràcies a la seva família: “Hem complert un somni junts. Gràcies”. Tot plegat ha conduït a una eixordadora ovació de la sala de premsa. Tota la plantilla del Barça Lassa, directius i periodistes han mostrat l’agraïment etern a Marc Gual. Un jugador que deixa l’estic, però que no abandona l’hoquei blaugrana, amb qui voldrà continuar fent història.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut