PRÈVIA -  Objectius oposats es troben al Palau!

PRÈVIA - Objectius oposats es troben al Palau!

(21.00 hores, Esport3) El Barça Lassa rep un Vendrell que lluita per a la permanència i que necessita convertir “el bon joc” en punts

En l’únic partit d’hoquei patins que es podrà veure el mes de febrer al Palau Blaugrana, el Barça Lassa d’hoquei patins buscarà aquest divendres (21.00 hores, Esport3) el triomf per seguir amb el coixí de set punts en el liderat. Al davant tindrà un Vendrell que, en la penúltima posició, té “la necessitat de puntuar” per retallar els quatre punts que els separen de la permanència. “Els seus últims resultats no són bons, però el joc sí”, ha advertit Edu Castro.

El tècnic blaugrana ha destacat que els tarragonins van estar a punt de sumar contra el Reus i el Liceo i ha elogiat els jugadors amb un pas per l’hoquei formatiu blaugrana. “Pablo (Najera) i Gerard (Miquel) estan agafant experiència a l’OK Lliga, mentre que Jordi Ferrer porta el pes del joc i és el que té més pausa”.

“El Vendrell juga molt ràpid i haurem de treballar molt bé el partit per aconseguir els tres punts”

Edu Castro

Els de la capital del Baix Penedès han incorporat aquest hivern el davanter Xavi Crespo (procedent del Voltregà) però arribaran al Palau amb la baixa del sancionat Emanuel Necchi. “És un equip que juga molt ràpid i haurem de treballar molt bé el partit per aconseguir els tres punts i seguir amb la dinàmica positiva”, ha definit Castro. En el mateix sentit s’ha pronunciat Nil Roca: “El Vendrell està en zona de descens i vindrà a per totes per endur-se els tres punts. Esperem un partit molt complicat però si fem les coses bé ens endurem els tres punts”.

L’equip blaugrana ha realitzat aquest dijous l’últim entrenament previ al partit corresponent a la 19a jornada de l’OK Lliga, que serà arbitrat per Joel Garcia i Gerard Gorina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut