Xavi Pascual:

Xavi Pascual: "L'Ademar és un equip amb molta qualitat que mereix el màxim respecte"

Els blaugranes buscaran una victòria que els permeti accedir a la final de la Copa Asobal que es disputa a Lleida

Arriba un dels esdeveniments de l’any al món de l’handbol. Aquest cap de setmana es disputa la Copa Asobal al pavelló Barris Nord de Lleida i el conjunt blaugrana jugarà les semifinals davant l’Ademar de Lleó. El Barça Lassa, que arriba en un bon moment de forma, ha realitzat aquest mateix divendres l’últim entrenament abans del torneig i posteriorment s’ha desplaçat cap a Lleida, on Xavi Pascual s’ha emportat a tots els jugadors disponibles.

En l’enfrontament a la Lliga Asobal al Palau Blaugrana, el Barça Lassa es va imposar per 37 a 29, però Xavi Pascual ha destacat que el l’Ademar de Lleó és un rival que els hi posarà les coses difícils. Pel tècnic blaugrana, el partit davant el Lleó és una final: “A la Copa cada partit és una final. S’ha de jugar el millor possible per intentar treure un bon resultat que ens permeti accedir-hi”

Un rival perillós

Pascual ha assegurat que serà un partit diferent: “Ens podem esperar qualsevol cosa, però l’Ademar és un equip amb molta qualitat que mereix el màxim respecte per part nostra”. El tècnic també ha valorat l’etiqueta de favorits que tothom els hi dona: “En cap torneig val el fet de ser favorit. De fet, no ets tu qui et col·loques l’etiqueta sinó que te la col·loquen. Aquest fet no et dona cap gol, ni cap avantatge sobre el rival”.

A més a més, aquestes són algunes de les declaracions més destacades del tècnic del Barça Lassa:

  •  “Afrontem la semifinal amb moltes ganes, volem arribar el més lluny possible i si podem guanyar-la.  El rival ens va posar les coses molts difícils aquí al Palau”

  •  “El fet de que ja estiguin fora de la Champions farà que a la segona part de la temporada siguin molt més perillosos del que són ara, ara mateix hem d’oferir variants del que tenim”

  •  “Arribem bé, però a aquestes alçades és molt difícil que tothom estigui net. S’ha de jugar el millor possible per intentar treure un bon resultat”

  •  “Encara que la gent no s’ho cregui, nosaltres anem partit a partit. El que fem sempre és pensar en el següent i anirem sempre al 100% en tots els partits”
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut