Yanis Lenne jugarà cedit a l’Aix-en-Provence francès

Yanis Lenne jugarà cedit a l’Aix-en-Provence francès

L’extrem de 22 anys, que va arribar l’estiu del 2017 al Barça Lassa, jugarà al conjunt de la Lidl Starligue dirigit per l’exblaugrana Jérome Fernandez fins al mes de desembre

El Barça Lassa d’handbol i el Pays d’Aix Université Club han arribat a un acord per la cessió del jugador Yanis Lenne. L’extrem dret, de 22 anys, jugarà cedit al conjunt francès que entrena l’exblaugrana Jérome Fernandez fins al mes de desembre d’aquest any. Cal recordar que Yanis Lenne té contracte amb el FC Barcelona fins a la temporada 2020/21.

Amb aquesta cessió, la direcció esportiva i el cos tècnic busquen que el jugador pugui gaudir de més minuts dels que podria tenir al Barça Lassa degut a la gran competència a la seva posició. I és que a l’extrem dret, el conjunt blaugrana compta amb el capità Víctor Tomàs i Aleix Gómez. Durant els mesos de cessió, Yanis Lenne tindrà minuts i protagonisme en un equip que ara mateix és 11è a la Lidl Starligue francesa.

Lenne va arribar al Barça Lassa l’estiu del 2017 procedent del Sélestat francès, i en la seva primera temporada va disputar un total de 38 partits (vuit com a titular) i va marcar 58 gols. En l’arrencada d’aquest nou curs, el ‘32’ blaugrana havia jugat tres dels sis partits oficials (a més dels dos amistosos) marcant 13 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut