Gonzalo, Víctor Tomás, Lazarov i Entrerríos, al set ideal de l’Asobal

Gonzalo, Víctor Tomás, Lazarov i Entrerríos, al set ideal de l’Asobal

Els jugadors del FC Barcelona Lassa d’handbol han estat escollits entre els millors de la temporada 2016/17 de la competició domèstica

Un any més, el FC Barcelona s’ha proclamat campió de la Lliga Asobal. I, com el  millor equip estatal, els seus jugadors copen les posicions del set ideal de la temporada. En aquesta edició són quatre els jugadors que en formen part. Concretament són Gonzalo Pérez de Vargas, com a millor porter (43,7% dels vots), Raúl Entrerríos, com a millor central (22,2%), Kiril Lazarov, com a millor lateral dret (33,3%) i Víctor Tomás, com a millor extrem dret (24,9%).

De fet, és la cinquena distinció per a Entrerríos, les tres últimes de manera consecutiva, i la quarta per a Víctor Tomás, que torna després de l’aparició de Javi Muñoz la campanya anterior. Kiril Lazarov en suma tres, mentre que és la segona per a Gonzalo.

Completen aquest set ideal l’extrem esquerre del Naturhouse Ángel Fernández, el lateral esquerre de l’Ademar Álex Costoya, i el pivot del Granollers Adrià Figueras.

Viran Morros, millor defensor

A banda d’aquest 7 ideal, els aficionats i els clubs Asobal han votat el millor defensor de la competició. I aquesta distinció ha estat per a Viran Morros, amb un 25,9% votos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut