Pálmarsson: “Em sento afalagat per com m’ha rebut la gent”

Pálmarsson: “Em sento afalagat per com m’ha rebut la gent”

El tercer islandès de la història del primer equip d’handbol explica les seves bones sensacions després del debut amb la samarreta blaugrana

La sisena jornada de la Lliga de Campions no només ha servit per veure la quarta victòria en competició europea del conjunt de Xavi Pascual. El partit també ha estat marcat pel debut de Pálmarsson, que ha aconseguit un gol i ha generat joc en atac per als seus companys. Els primers minuts de l’islandès amb la samarreta blaugrana han arribat a la Lliga de Campions, tot i que fa pocs dies que s’entrena amb els seus companys.

“Sabia que jugaria durant una estona, però no esperava disputar tants minuts. Estic content”, ha declarat Pálmarsson després del seu debut. El nou fitxatge del conjunt de Xavi Pascual ha arribat per reforçar la primera línia de l’equip. “Necessito dos o tres partits més per agafar sensacions”, ha reconegut el blaugrana. Tanmateix, ha demostrat que gaudeix d’un bon físic i d’un domini en situacions d’atac: “Ha estat un inici perfecte, ja que hem aconseguit dos punts i he jugat un bon partit”.

Després de saltar per primera vegada a la pista del Palau com a blaugrana, Pálmarsson ha destacat: “Sentir el meu nom com a jugador del Barça és una sensació que no puc descriure, n’estic molt orgullós”. Abans de debutar-hi com a barcelonista, el central islandès havia visitat la pista culer en diverses ocasions, amb el Kiel i el Veszprém, per la qual cosa ha confessat: “Sempre que hi he vingut com a rival ha estat molt difícil. Ara, vist des de l’altra banda, és genial”. També ha tingut unes paraules d’agraïment per a la gent: “Em sento molt afalagat per com m’ha rebut la gent i, per tant, faré tot el que estigui a les meves mans per poder assolir ràpid el nivell”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut