Barça-Celje: l’últim esforç europeu abans de l’aturada

Barça-Celje: l’últim esforç europeu abans de l’aturada

Els blaugranes tanquen aquest dijous (20.45h) l’any a la Champions

El Barça té aquest dijous (20.45h, Esport3 i Dazn) l’última prova de Champions abans de l’aturada pels campionats de seleccions. Els blaugranes reben, al Palau, el Celje Pivovarna Lasko, amb dos punts en joc que valdrien tancar l’any com a líders en solitari del Grup B després de les primeres 10 jornades.

El Celje, equip d’origen de Domen Makuc i Blaz Janc, és l’únic conjunt del grup que encara no ha puntuat, però és expert en fer les coses difícils al seu rival. De fet, el Barça va suar de valent a Eslovènia per aconseguir el triomf (31-37, amb gran parcial final) tot just fa un mes i mig.

A més, el partit d’aquest dijous és sinònim d’espectacle. I és que s’enfronten els dos màxims golejadors d’aquesta edició de la Champions. El Celje compta amb el millor canoner fins al moment, Mitja Janc, germà de l’extrem barcelonista, i que duu 59 gols. El capità del Barça, Dika Mem, és segon en aquesta llista amb 56 anotacions.

Ortega: "El Celje és un equip que va a més"

El tècnic blaugrana, Carlos Ortega, analitza el partit a la prèvia: "Depenem de nosaltres mateixos per continuar sent líders. És cert que juguem a casa contra un equip que encara no ha puntuat, però és un equip que va a més, jove i que corre molt. Els equips i jugadors joves, a mesura que passen els partits, van aprenent i millorant. Hem de fer un partit molt seriós", assegura.

El preparador descriu el Celje com "un equip golejador", que "té perill al contraatac" i recorda que Mitja Janc és el màxim golejador de la competició i "una de les principals armes dels eslovens en atac posicional".

"Necessitem el suport i alè del nostre públic", conclou Ortega.

Pérez de Vargas: "Hem de confirmar el que vam fer a Veszprém"

El porter blaugrana Gonzalo Pérez de Vargas subratlla que l'equip ha de "confirmar" la feina feta al triomf de Veszprém.

"Juguem a casa contra un equip que, tot i estar fent les coses bé, encara no ha puntuat a Champions. Volem ratificar la feina que vam fer a Veszprém, poder sumar dos punts igual d'importants que els que hem aconseguit fins ara i poder anar-nos a l'aturada amb la tranquil·litat d'haver fet una bona feina", descriu.

Pérez de Vargas avisa que el Celje "és valent" i "no té res a perdre", a més d'animar a l'afició a "gaudir del pont" amb l'equip.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut