Barça - Cangas: El líder continua dominant (38-32)

Els blaugranes segellen un nou triomf a la Lliga després de vèncer còmodament al conjunt gallec

Nova victòria del FC Barcelona. Després d'un triomf frenètic a Europa els de Carlos Ortega s'han embutxacat una nova victòria a la Lliga. Els blaugranes han derrotat al Cangas Frigoríficos després d'un duel plàcid.

Domini i triomf a plaer

El duel al Palau Blaugrana ha començat amb una actuació sublim de Gonzalo Pérez de Vargas. Amb tres parades, el porter blaugrana ha fet minvar la confiança de l'atac gallec i això ho ha aprofitat el conjunt de Carlos Oterga per començar a dominar el marcador.

Ara bé en Cangas no ha abaixat els braços i tot i l'empenta blaugrana, els visitants han empatat el duel (4-4, min. 8). Malgrat la petita remuntada, els blaugranes no s'han deixat aixafar i han continuat amb el seu pla de partit.

Els culers s'ha trobat còmodes i gràcies a una gran actuació de Pol Valera amb cinc gols gairebé consecutius han començat a obrir escletxa (17-12 min. 25). Finalment, abans d'anar als vestidors el marcador ha estat de 19-14.

A la represa el Barça he pres l'accelerador i ha començat a deixar clar qui estava sent i serà l'únic dominador del partit. I és que el combinat de Carlos Ortega s'ha trobat en tot moment molt còmodes, tot i que el rival s'anava apropant momentàniament en el marcador (26-20, min. 41).

Amb una superioritat tan clara, el tècnic blaugrana ha donat pas als joves que s'han mantingut a l'altura i fins i tot han ampliat la distància en el lluminós. Finalment, el duel ha acabat per 38-32, gràcies a un Cangas que no 's'ha acabat rendint fins a l'últim segon.

Barça, 38
Cangas, 32

Barça: Pérez de Vargas, Zarzuela, Langaro, J. Gallego, J. Rodríguez, Richardson, Wanne - set inicial - Valera, Cikusa, Ian Barrufet, Petar Cikusa, Nielsen.

Cangas: Dorado, González, Toth, Gayo, Varela, Caldeira, Carvalho - set inicial - Simes, Rafael Da Cruz, Quintas, López, López.

Parcials: 2-1, 8-5, 11-7, 13-10, 17-12, 19-14 // 24-18, 26-20, 28-22, 31-35, 36-27, 38-32

Àrbitres: José Antonio Huertas Herrador - Antonio Javier García Del Salto