Barça-Cangas: duel de dinàmiques oposades

Els blaugranes tornen dissabte (18h) al Palau

El Barça torna aquest dissabte (18h, Esport3 i Laliga+) al Palau. Els blaugranes reben el Frigorífocos del Morrazo Cangas, en la jornada 13 de la Lliga Asobal. L'equip, esperonat per la victòria a Veszprém i per la trajectòria a la competició domèstica, s'enfrontarà a un rival que fa set jornades que no guanya.

El Cangas, amb 5 punts, està immers en la lluita per evitar el descens, però arriba després de fer un gran partit a casa (derrota 25-27) davant el Bidasoa Irun, segon classificat. El conjunt gallec disputa la seva dotzena temporada consecutiva a la primera divisió espanyola.

El Frigoríficos del Morrazo, dirigit per Nacho Moyano, compta a les seves files amb el màxim golejador de la present Asobal, Mario Dorado (67 gols, empatat amb Melvyn Richardson). També té altres canoners com Jenilson Varela (57 gols) o Brais González (49 gols).

Per la seva banda, el tècnic del Barça, Carlos Ortega no forçarà a Blaz Janc i donarà descans a alguns dels homes que acumulen més minuts.

Així, els blaugranes presenten la següent convocatòria: Gonzalo Pérez de Vargas, Pol Valera, Jonathan Carlsbogard, Dika Mem, Jaime Gallego, Emil Nielsen, Aitor Ariño, Hampus Wanne, Aleix Gómez, Oriol Zarzuela, Djordje Cikusa, Haniel Langaro, Melvyn Richardson, Ian Barrufet, Petar Cikusa i Javi Rodríguez.

Valera: "Haurem d'estar desperts i concentrats"

El central Pol Valera analitza el partit en la prèvia: "El Cangas sap el que fa. Juga a bon handbol, amb un entrenador de molt nivell. Serà un partit on haurem d'estar molt desperts i concentrats. Més després del viatge a Veszprém i de no haver entrenat gaire per aquest partit. L'objectiu és emportar-nos els punts i seguir a dalt a la Lliga".