Veszprém-Barça: partidàs amb el liderat en disputa

Veszprém-Barça: partidàs amb el liderat en disputa

El Barça no comptarà a Hongria (dj, 18.45 h) amb Blaz Janc

El Barça té un repte d'altura aquest dijous (18.45 h, Esport3 i Dazn). Els blaugranes visiten el Telekom Veszprém en el duel que enfronta els dos líders del Grup B, amb 14 punts cadascun abans de començar aquesta jornada 9.

El conjunt hongarès, una de les millors plantilles d'Europa i ara mateix l'equip més en forma del continent, suma cinc victòries consecutives a la Champions, incloent-hi l'aconseguida ara fa un mes al Palau Blaugrana.

El Veszprém ha superat la barrera dels 40 gols en la meitat dels partits disputats en aquesta edició de la Champions, gràcies al seu joc ràpid i a comptar amb jugadors a la plantilla de la talla de l'exblaugrana Fàbregas, Remili o Sandell, entre molts altres.

El Barça continua, però, líder del Grup B també amb set victòries i gràcies a la millor diferència de gols. El tècnic blaugrana, Carlos Ortega, no podrà comptar encara amb Blaz Janc i ha citat en el seu lloc l'extrem del Barça Atlètic Oriol Zarzuela.

Així, el preparador s'endurà 17 homes a Hongria: tots els disponibles del primer equip, més Petar Cikusa i l'esmentat Zarzuela.

Ortega: "Hem de fer moltíssimes coses bé"

Carlos Ortega analitza el rival en la prèvia i avisa que cal estar molt encertat: "Ens enfrontem a un dels millors equips de l'actualitat, a una pista calenta i amb un públic entregat. A més hi ha la derrota que vam tenir al nostre partit al Palau. Serà un partit molt difícil, en què s'han de fer moltíssimes coses bé, però crec que ens estem preparant bé. L'equip jo el veig cada cop millor i hem d'anar a competir a totes", assegura.

El tècnic no amaga que el Veszprém és "l'equip que domina millor el contraatac ara mateix" i apel·la a presentar "una defensa més sòlida que en el partit d'anada".

"De cara a la classificació, puntuar allà seria molt positiu. Cal ser realistes. Crec que és dels partits en què potser Veszprém pot partir com a favorit, però nosaltres som el Barça i no podem renunciar a res. Hem d'anar a totes, fer un bon partit i controlar els seus punts forts", resumeix.

Mem: "Entrenem sempre per a aquest tipus de partits"

El capità blaugrana, Dika Mem, explica que l'equip està "amb moltes ganes de jugar i competir"

"Ja sabem què hem de canviar. L'anada va ser un partit molt intens, que va anar a 40 gols. Cal buscar la manera de seguir jugant ràpid, com ens agrada, però també controlar el partit perquè la realitat avui és que ells tenen més jugadors per jugar a aquesta velocitat. El Barça és l'equip que sempre corre, però contra ells no és la millor solució. També ens agrada fer-ho i no podem parar de córrer, però allà cal veure com jugarem i també ser més eficaços que a l'anada", destaca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut