Ademar León - Barça: No donen opció (25-39)

Els blaugranes aïllen la condició com a visitant i sumen una nova victòria a la Lliga (FOTO: Pablo Riega)

Nova victòria a la Lliga Asobal. El FC Barcelona ha derrotat a l'Ademar León (25-39) en un partit on els blaugranes han estat els dominadors de principi a fi. Un triomf que dona una injecció de moral al conjunt de Carlos Ortega per afrontar una setmana amb compromís europeu lluny de casa contra el Veszprém.

No perdonen

El partit al Palacio Municipal de los Deportes de León s'ha tenyit ràpidament de color blaugrana. Al minut 4, els locals han posat el 2-1 en el lluminós i ha estat l'únic moment en què el combinat de Daniel Gordo ha dominat el marcador. A la següent jugada els blaugranes han empatat i a partir d'aquell instant només han fet que fer créixer el comptador culer.

Amb un ritme elèctric i un clar domini sobre la pista els de Carlos Ortega han passat per sobre de l'Ademar León com una autèntica piconadora. I és que malgrat que el porter llenoés ha tingut una actuació notable, no ha estat suficient per aturar l'ofensiva culer que ha marxat a vestidors amb el resultat d'11-23.

Malgrat la diferència, els blaugranes no han trepitjat el pedal del fre a la segona meitat. Els de Carlos Ortega han continuat sent els dominadors absoluts del duel i han mantigut la distància en el lluminós.

Amb tal avantatge ha arribat el moment de les rotacions per repartir minuts i arribar al duel europeu de dijous amb tota la plantilla amb le scondicions òptimes per afrontar un matx de tal exigència. Finalment el resultat ha estat de  25-39.

FITXA DEL PARTIT

Ademar, 25
Barça, 39

Ademar: Álvarez, Casqueiro, Pérez Arce, Milosavljevic, Pestana, Pestana, Barkhordari - set inicial - Miñambres, Sanz, Moreira de Oliveira, Castro, Zapico, Martín, Borges, Ramírez

Barça: Nielsen, Aleix, D. Mem, Richardson, Frade, Carlsbogard, Ariño - set inicial -  Valera, Gallego, Oriol Zarzuela Pelegrín, Langaro, Cikusa, Javier Rodríguez, Gonzalo Pérez de Vargas

Parcials: 4-8, 6-10, 8-13, 10-18, 11-23 // 13-25, 16-28, 19-31, 20-33, 24-35, 25-39

Àrbitres: Alberto García Rodríguez - José Manuel Iniesta Castillo