Ademar-Barça: visita a un os dur com a local

Ademar-Barça: visita a un os dur com a local

Els blaugranes serien el primer visitant (dg, 19h) en guanyar a León

El Barça visita aquest diumenge (19h, Esport3 i Teledeporte) la pista de l'ABANCA Ademar León, un feu on encara ningú ha guanyat en aquesta Lliga Plenitude Asobal. Els blaugranes busquen els dos punts per continuar, com a mínim, amb dos punts de marge en el liderat un cop finalitzada aquesta dotzena jornada.

L'Ademar va protagonitzar un inici de curs molt singular, amb quatre empats en les cinc primeres jornades. Després, una sèrie de bons resultats l'han impulsat fins a la meitat alta de la classificació, amb 12 unitats.

Gran part de la força del conjunt lleonés es deu a l'alè del Palacio de los Deportes. I és que l'equip dirigit per Dani Gordo no coneix la derrota a casa, tot i haver-se de conformar amb un repartiment de punts en tres ocasions.

Per la seva banda, el Barça comença la jornada com a líder invicte de la Lliga Plenitude Asobal amb 21 punts, seguit a només dues unitats pel Bidasoa Irun.

El tècnic blaugrana, Carlos Ortega, ha citat 16 jugadors: Gonzalo Pérez de Vargas, Pol Valera, Jonathan Carlsbogard, Dika Mem, Jaime Gallego, Emil Nielsen, Aitor Ariño, Hampus Wanne, Aleix Gómez, Thiagus Petrus, Oriol Zarzuela, Haniel Langaro, Melvyn Richardson, Luís Frade, Petar Cikusa i Javi Rodríguez.

El Barça haurà de posar els cinc sentits en el compromís d'aquest diumenge i no pensar en l'important duel de la setmana vinent a Veszprém, en partit de Champions, si vol tornar a Barcelona amb un nou triomf. Així ho assegura el pivot Javi Rodríguez.

Rodríguez: "L'Ademar juga molt bé davant la seva afició"

El jugador madrileny analitza el que ha estat designat per l'Asobal com a 'partit de la jornada': "León sempre és una plaça complicada. Ells juguen molt bé amb la seva afició. Si no estem concentrats al cent per cent, si pensem en el partit de Veszprém, ens costarà molt. Hem d'estar ficats en el partit de demà", destaca.

Rodríguez explica que els lleonesos "últimament han aconseguit moltes victòries" i que la passada jornada van posar en molts problemes al Bidasoa jugant a Irun.

"Hem d'estar molt concentrats i sortir intensos, perquè ells surten davant el seu públic molt intensos. Si no els igualem, ens pot passar factura", avisa el '99'.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut