Porto - FC Barcelona: Campions de la Supercopa Ibèrica! (38-44)

Porto - FC Barcelona: Campions de la Supercopa Ibèrica! (38-44)

Els de Carlos Ortega, que han exhibit autoritat atacant, s'han endut el trofeu per segon any consecutiu

Campions de la Supercopa Ibèrica! El Barça ha revalidat el títol després de derrotar el Porto amb claredat a Viana do Castelo: 38-44. Un inici fulgurant ha dinamitat els primers avantatges, esborrats pels portuguesos al descans. Ara bé, els de Carlos Ortega no han donat més ales als Dragões i amb superioritat i domini han conclòs amb victòria i títol el matx. Ja és el segon trofeu d'aquesta temporada!

Dika Mem ha posat la directa. El 10 barcelonista, juntament amb dues intervencions de Gonzalo Pérez de Vargas, ha pintat l'inici de blaugrana. Una arrancada quasi perfecta que només ha vist dianes dels de Carlos Ortega. Un 0-4 fulgurant ha estat la posada en escena davant el conjunt portuguès. El Porto ha sofert el ritme veloç del Barça. Un conjunt on ha destacat la coralitat anotadora. Richardson, Frade i Wanne han acompanyat Mem en les estadístiques ofensives. 

Pérez de Vargas dona més embranzida 

L'intercanvi de dianes ha estat el següent capítol d'aquesta final de la Supercopa Ibèrica a Viana do Castelo. Ara bé, els culers sempre han anat per davant en el marcador i han dominat el matx amb autoritat. L'ha somrigut sota la porteria i ha catapultat un nou màxim avantatge barcelonista (+5), i, fins i tot, ha estat capaç d'apuntar-se una diana. L'actuació estel·lar del porter ha continuat amb la dinamització de contracops del Barça. En conseqüència, el Barça ha augmentat la renda. Un +6 que també ha comptat amb la participació anotadora de Javier Rodríguez

Els portuguesos agafen ales

La velocitat i les dianes en ambdós costats han conduït el matx, que, posteriorment, ha entrat en un context més igualat. Perquè els Dragões han volat més alt per atrapar els catalans en el marcador. En conseqüència, ha reduït la distància blaugrana i ha dibuixat l'empat abans del descans: 22-22. Un parcial desfavorable de 12-6 ha penalitzat la bona compareixença dels culers en aquesta final. 

Bon inici culer de segona meitat

Amb Dika Mem com a director d'orquestra s'ha començat la segona meitat. Un període que ha vist com els de Carlos Ortega s'han tornat a posar en avantatge. El Barça ha mostrat actitud en defensa davant l'atac de set lusità. Un comportament d'entrega que, combinat amb velocitat, ha tingut premi i ha vist més superioritat culer (+6). Blaz Janc ha estat una de les figures destacades en el sacsejament de la xarxa. En aquest pas fructífer, els blaugranes han construït la màxima renda del matx. Un +7 que també ha comptat amb la contribució aturadora de Nielsen

Revaliden la Supercopa Ibèrica

Lluny de deixar de prémer l'accelerador, el Barça ha continuat amb energia. D'aquesta manera, ha estat capaç d'escriure una nova màxima: +9. Pol Valera, Richardson, Javier Rodríguez i, fins i tot, el jove Ian Barrufet també han estat protagonistes en l'acreixement del lluminós. Uns arguments tancadors per proclamar-se campions de la Supercopa Ibèrica. Un títol que augmenta el palmarès culer d'aquest inici de temporada 2023/24. El segon trofeu del curs, al sarró!

FITXA DEL PARTIT

Porto, 38
Barça, 44

Porto: Leitao (-), Rui Sousa (4), Christensen (7), Pedro Miguel (2), Magalhaes (4), Salina (4), Llamazares (1) -set inicial- Mitrevski (-), Pedro Veitia (2), Iturriza (8), Leonel Gomes (2), Ignacio Plaza (3), Antunes (1), David Fernández (-), Lopes (-) i Diocou (-)
Barça: Pérez de Vargas (1), Aleix (2), Mem (5), Frade (5), Petrus (-), N’Guessan (1) i Wanne (3) -set inicial- Nielsen (-), Richardson (4), Javier Rodríguez (6), Langaro (-), Janc (9), Carlsbogard (1), Valera (4) i Ian Barrufet (3)

Parcials: 1-5; 5-8; 8-12; 10-16; 16-20; 22-22 // 24-26; 26-32; 29-35; 30-38; 33-42; 38-44

Àrbitres: Ivan Luis Oliviera i Eurico Nicolau

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut