CH Sant Esteve de Palautordera 15-51 Barça: Victòria en una nit de debuts

Els blaugranes jugaran la final de la Supercopa Catalana després de superar als vallesans amb gran protagonisme de Petar Cikusa, que ha debutat amb el primer equip

El Barça d'handbol jugarà la final de la Supercopa Catalana després de superar per 15-51 al CH Sant Esteve de Palautordera. Els blaugranes han disputat un partit molt seriós de principi a final, on han destacat sobretot els jugadors del planter. De fet, Manuel Ortega, Oriol Zarzuela i Petar Cikusa han debutat en partit oficial amb la samarreta del Barça.

Tots tres han fet un gran partit, marcant vuit gols Ortega, quatre Zarzuela i sis Cikusa. Aquest últim ha disputat el partit al costat del seu germà bessó, Djordje Cikusa. Els dos bessons van arribar a Can Barça en el mateix moment i avui ha estat un dia especial pels dos.

Grans minuts dels joves

Inici més igualat del que s'esperava en el Pavelló Municipal els Quatre Hereus. Els locals han estat els que han marcat els dos primers gols del partit i han aconseguit posar-se per davant en el marcador. I és que als homes de Carlos Ortega els hi ha costat arrencar, ja que no han marcat el primer gol blaugrana fins als quatre minuts de joc.

Això sí, a partir del primer gol, el Barça ha començat a ser reconeixible i ha obtingut un parcial d'1-10 en els següents 10 minuts. Cosa que ha deixat als blaugranes molt per sobre en el marcador.

Però qui sobretot han estat els protagonistes de la primera part han estat els jugadors joves. Ja que Zarzuela, Ortega i Petar Cikusa han debutat en partit oficial amb el FC Barcelona. I amb un gran rendiment, ja que en els primers 30 minuts han marcat 10 gols entre els tres. Al final, el Barça ha tancat la primera part amb 21 gols d'avantatge damunt els locals, 6-27.

Mateixa intensitat

Tot i tenir el partit sentenciat al final del primer temps, els blaugranes han sortit amb la mateixa intensitat. De fet, en els primers 15 minuts del segon temps, els de Carlos Ortega han rebut sis gols pels 12 marcats pel Barça. On ha destacat sobretot Aleix Gómez. L'extrem dret ha marcat vuit gols sent el màxim golejador del partit juntament amb Manuel Ortega.

Al final del partit, els culers no han donat lloc a la sorpresa i han tancat el partit amb una gran victòria per 15-51. A més dels joves del planter, els dos nous fitxatges, Javi Rodríguez i Jaime Gallego també han debutat en partit oficial.

CH Sant Esteve de Palautordera: 15
Barça: 51

CH Sant Esteve de Palautordera: Gesa (0), Vilà (0), Lluis Prat (2), Pujadas (5), Jordi Planas (3), Adrià Gómez (1) i Adrià Planas (1) – set inicial – Carrera (0), Angel (0), Xerta (0), Al Marin (0), Lleonart (0), Martínez (0), Fons (0), Hernández (0), Al Angel (2), Volart (0), Auladell (1).

Barça: Pérez de Vargas (0), Aleix (8), Javi Rodríguez (3), Pol Valera (3), Janc (3), Carlsbogard (1) i Barrufet (5) – set inicial – Jaime Gallego (5), Nielsen (0), N’Guessan (0), Zarzuela (4), Djordje Cikusa (1), Manuel Ortega (8), Richardson (2), Frade (2) i Petar Cikusa (6)

Parcials: 2-2, 3-7, 3-12, 4-17, 4-21, 6-27 - descans – 7-30, 11-33, 12-39, 13-42, 14-47 i 15-51.