Barça - Al Ahly: Campions del Torneig Internacional de Doboj (37-31)

Els blaugranes s'emporten el títol amistós en un partit on han estat molt superiors davant els egipcis

El Barça d'handbol ha tancat la pretemporada amb un títol! Els homes de Carlos Ortega s'han imposat a l'Al Ahly egipci a la final del Torneig Internacional de Doboj amb un clar 37-31.

Els blaugranes han estat molt superiors durant tot el partit i no han permès en cap moment que els rivals s'acostessin al marcador. Així, el Barça ha guanyat els quatre partits del torneig i arriba en la millor forma a l'inici de la temporada 2023/24.

Això sí, no tot han estat bones notícies a Can Barça, ja que s'ha confirmat la greu lesió de Domen Makuc.

Domini total blaugrana

Com han començat la final els homes de Carlos Ortega! En els primers minuts el Barça ja ha demostrat la seva superioritat damunt la pista amb un gran Dika Mem, que ha dominat l'inici del joc. De fet, els blaugranes ja doblaven als egipcis en el marcador en el minut 10 (8-4).

Amb el pas dels minuts el Barça ha anat encadenant grans atacs que els hi han permès continuar obrint escletxa entre els dos conjunts. Un home que ha estat molt important per això ha estat Gonzalo Pérez de Vargas. El porter blaugrana ha aturat un gran nombre de tirs perillosos de l'Al Ahly.

Al final dels primers 30 minuts, els blaugranes guanyaven d'11 gols, amb un marcador clar de 23-12. Un gran primer temps on els de Carlos Ortega havien deixat mig sentenciada la final.

No s'escapa la victòria

A la represa els blaugranes s'han permès baixar la intensitat del joc gràcies a la diferència que hi havia en el marcador. Cosa que ha fet que els egipcis ho intentessin amb uns grans darrers 15 minuts de partit, on han aconseguit retallar el resultat a l'electrònic fins a baixar dels 10 gols de diferència.

A més, Carlos Ortega ha decidit fer rotacions perquè els màxims jugadors possibles agafessin minuts de cara a l'inici de la temporada. Així i tot, el Barça ha mantingut l'avantatge damunt els egipcis i no han deixat escapar el partit amb un marcador final de 37-31.

El proper compromís del Barça d'handbol serà el divendres 25 d'agost davant el CH Sant Esteve a les semifinals de la Supercopa de Catalunya.

FITXA DEL PARTIT

Barça, 37

Al Ahly, 31

Barça: Pérez de Vargas, Valera, Carlsbogard, Mem, Wanne, Aleix Gómez, Frade – set inicial – Nielsen, Gallego, Janc, N’Guessan, Saric, Thiagus, Zarzuela, Langaro, Ortega, Richardson i Rodríguez.

Al Ahly: Mohsen, Abdelrahman, Ahmed, Ibrahim, Mohamed, Ahmed, Omar – set inicial – Rady, Abdelrahman, Abdel, Mahmoud, Omar, Mohamed, Yasser, Ahmed i Mohamed Ibrahim.

Parcials: 5-2, 8-4, 13-7, 16-9, 20-10, 23-12 -descans- 25-15, 28-18, 30-21, 34-24, 35-27 i 37-31.