Toulouse - Barça: Victòria per preparar la Final Four (34-39)

Toulouse - Barça: Victòria per preparar la Final Four (34-39)

Els de Carlos Ortega han jugat un amistós a França que ha servit per no perdre el to competitiu abans de la gran cita europea

Victòria del Barça d'handbol a la pista del Toulouse, en un amistós que ha servit per continuar preparant l'important cita del cap de setmana del 17-18 de juny: la Final Four de Colònia. Un partit que ha servit per no perdre el to competitiu abans d'intentar revalidar el títol de campions d'Europa i en què Fàbregas, amb 9 gols, i Dika Mem, amb 7, han estat els màxims golejadors. 

D'aquesta manera, els de Carlos Ortega, que van acabar la Lliga el passat dijous 1 de juny, han pogut mantenir la bona dinàmica de tota la temporada a la pista del Toulose, sisè classificat de la lliga francesa. La rotació i el repartiment de minuts també ha estat clau en un duel que el Barça ha dominat pràcticament des de l'inici i que, amb el pas dels minuts, ha anat sentenciant, tot i que a poc a poc.

Ara doncs l'equip prepararà la Final Four a la Ciutat Esportiva fins al proper dimecres 14 de juny, quan l'expedició culer agafi el vol direcció Colònia. Dissabte 17, a partir de les 15.30 hores, la primera prova de foc contra el Magdeburg, en les semifinals de la Champions que es jugaran a l'imponent Lanxess Arena. 

LA FITXA

Toulouse, 34

Barça, 39

Toulouse: Lettens, Chelle, Balenciaga, Pettersson, Ilic, Martins Vieira, Abdi -set inicial- Paul (ps), Feutchmann, Wagner, Jarry, Kempf, Diallo, Oulieu, Briet.

Barça: Nielsen (1), Aleix Gómez (2), Dika Mem (7), Makuc (3), Carlsbogard (1), Wanne, Luis Frade (3) -set inicial- Pérez de Vargas (ps, 1), Pol Valera (1), Blaz Janc (5), N'Guessan (1), Thiagus Petrus, Cindric (1), Langaro (1), Richardson (1), Ludovic Fàbregas (9), Martí Soler (2), Artur Parera.

Parcials: 2-4, 3-6, 6-7, 10-11, 14-15, 16-18 (descans), 19-21, 21-24, 23-26, 27-31, 29-34, 34-39 (final). 

Àrbitres: Sylvain Artés, Jérôme Rolland.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut