Barça - Abanca Ademar de Lleó: Cloenda redona (43-30)

Barça - Abanca Ademar de Lleó: Cloenda redona (43-30)

Els de Carlos Ortega han dominat de principi a fi per tancar la Lliga amb un ple de victòries el dia que el Palau Blaugrana també ha homenatjat Ludovic Fàbregas i Artur Parera

Com no podia ser d'una altra manera, el Barça ha tancat la Lliga Plenitude Asobal amb victòria. D'aquesta manera, l'elenc de Carlos Ortega ha acomiadat la temporada lliguera sense conèixer la derrota: 30 partits i 30 triomfs. Aquesta última ha arribat contra l'Abanca Ademar de Lleó en un Palau Blaugrana que ha abaixat el teló amb una jornada emotiva. Perquè també ha viscut l'adeu a Ludovic Fàbregas i Artur Parera, que la temporada que ve ja no estaran a l'equip blaugrana. 

Domini blaugrana...

Una posada en escena igualada. Així ha començat el triomf culer. L'Abanca Ademar de Lleó ha ofert resistència en els compassos inicials de matx. Ara bé, progressivament, els blaugranes han agafat velocitat en el joc i en el marcador. Del potent braç de Dika Mem, els culers han assolit el primer clar avantatge. Un +3 que un dels altres anotadors destacats dels parcials primerencs, Luis Frade, s'ha encarregat d'allargar fins al +5. S'ha notat que els de Carlos Ortega han agafat embranzida. 

En aquest context de superioritat, el matx ha comptat amb l'aparició de Ludovic Fàbregas. El 72 barcelonista ha sortit amb empenta defensiva i ofensiva, però no ha pogut evitar que el partit agafés un guió de descontrol. Un context que el conjunt lleonès ha aprofitat per retallar la diferència en el marcador. Una empenta insuficient, ja que el lluminós no ha perillat en cap moment per als interessos blaugranes.

... per segellar una màxima de +7

I és que el Barça ha portat la batuta anotadora en tot moment i no ha deixat més espai per a la reacció de l'Abanca Ademar de Lleó, que sempre ha anat a remolc. Més quan els barcelonistes han tornat a fer un pas endavant i han obert una escletxa de set dianes. Unes festivitats que també han tingut l'autoria de Ludovic Fàbregas, que ha sentit com el Palau Blaugrana entonava el crit de Ludo!, Ludo! Aleix Gómez i Melvyn Richardson han estat els altres culers protagonistes en l'avenç del clar marcador culer. 

Més superioritat culer

El +8 de l'inici de la segona meitat ha estat la prova principal de la fam barcelonista. Els de Carlos Ortega han continuat dominant el matx i amb un estel·lar Nielsen sota pals no han deixat respir als de Lleó. L'alegria a les grades també ha vingut per una nova genialitat del 72 barcelonista que ha propiciat l'admiració del respectable amb el +9. Una distància que ha acrescut amb nous canells com el de Martí Soler o Urdangarín, que han posat el +11. En aquesta festa anotadora també s'ha sumat un dels altres protagonistes de la jornada, Artur Parera. 

A ritme del 23, del 77 i del 12, el Barça ha conduït el partit a la conclusió exhibint un contundent +14. A la 30a victòria en aquesta Lliga Plenitude Asobal, que ha tancat amb el pas triomfal barcelonista. Ara toca deixar enrere la competició domèstica i centrar-se en la FINAL4 de Colònia. Abans d'emprendre el viatge cap a terres alemanyes el Palau Blaugrana ha homenatjat Ludovic Fàbregas i Artur Parera, que no seguiran la temporada que ve. 

Aplaudiments cap a Ludo i Artur

El 72 i el 33 han posat l'apunt emotiu en aquesta cloenda perfecta. Els dos jugadors han rebut una samarreta de record per part del directiu responsable de la secció d'handbol, Joan Solé. Amb llàgrimes als ulls, Ludovic Fàbregas ha expressat que "ha estat un orgull lluir la samarreta del Barça i vull donar les gràcies al Palau Blaugrana que sempre ens ha animat". Unes paraules d'agraïment que també ha subscrit Artur Parera: "He viscut uns anys molt feliços", ha afegit. 

Els parlaments per concloure la nit han continuat de la veu de Gonzalo Pérez de Vargas i Carlos Ortega. Dues figures que també han agraït el suport de l'afició en aquesta temporada. Una temporada a la Lliga d'ensomni. 

FITXA DEL PARTIT

Barça, 43
Abanca Ademar de Lleó, 30

Barça: Pérez de Vargas (-), Carlsbogard (4), Dika Mem (6), Wanne (1), N'Guessan (-), Thiagus Petrus (-) i Aleix Gómez (4) -set inicial- Nielsen (-), Luis Frade (3), Cindric (1), Ludovic Fàbregas (3), Richardson (6), Valera (3), Martí Soler (3), Urdangarín (6) i Parera (3)
Abanca Ademar de Lleó: Barkhordari (-), Casqueiro (1), Milosavljevic (5), Juan Castro (4), David Fernández (2), Antonio Martínez (6) i Borges (5) -set inicial- Papantonopoulos (-), Tiago Sousa (2), Deividas Virbauskas (3), Darío Sanz (-), Marko Virbauskas (-), Miñambres (1), Samuel Sáiz (-) i Álvaro Zapico (1)

Parcials: 3-3; 6-4; 12-7; 15-11; 17-13; 22-15 // 26-18; 29-20; 32-21; 34-24; 39-27; 43-30

Àrbitres: Miquel Florenza i Jordi Ausás

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut