El Barça ja prepara la temporada 23/24

El Barça ja prepara la temporada 23/24

Tot i que encara queda la Final a Quatre, ja se saben detalls de la pretemporada de l’any vinent

Tot just ahir el Barça va tancar la Lliga Plenitude Asobal davant de l’Abanca Ademar de Lleó (43-30) i els homes de Carlos Ortega ja estan centrats en la Final a Quatre de Colònia dels pròxims 17 i 18 de juny. Abans, la setmana vinent jugaran un amistós davant del Toulouse per tal de no perdre la forma de cara a la cita més important de la temporada. 

Tot i això, l’activitat als despatxos no para i avui s’han conegut alguns detalls de la pretemporada dels blaugranes. Els jugadors s’incorporaran els primers dies d’agost i començaran a entrenar-se a la Ciutat Esportiva i després s’estaran a Encamp com els darrers anys del 7 a l’11 d’agost. 

Partits a l’estranger

Un cop tornats de terres andorranes, els culers viatjaran fins a Doboj (Bòsnia i Herzegovina) del 14 al 18 d’agost per tal de disputar un torneig entre el Celje, el Zagreb, el Vojovodina i el Barça per un costat, i el Montpeller, l’Al Ahly, el Pelister i el club local de Doboj per un altre. Després aniran fins a Hannover el 20 d'agost per a un xoc amistós contra el TSV Hannover-Burgdorf, antic club de Carlos Ortega abans d’aterrar al Barça. 

Les dates de la Supercopa de Catalunya i la Copa Ibèrica es donaran a conèixer properament. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut