Últim partit a la Lliga

Últim partit a la Lliga

El Barça rep l’Abanca Ademar de Lleó, que no podrà comptar amb el seu tècnic per baixa mèdica

El Barça tancarà la Lliga Plenitude Asobal davant de l’Abanca Ademar de Lleó (dijous 1 de juny a les 20.05 h, Esport3/LaLigaSportstv) buscant una nova temporada sense conèixer la derrota i sumant tots els punts possibles. 

L’Abanca Ademar de Lleó viatjarà a Barcelona sense el seu entrenador Manolo Cadenas. L’actual preparador dels visitants va patir una indisposició i els metges han aconsellat que descansi i es faci una sèrie de proves mèdiques per tal de recuperar-se al més aviat possible. L’equip castellanolleonès està classificat en setena posició i no pot aspirar a jugar cap competició europea. 

Quart duel de la temporada

Aquesta serà la quarta vegada que tots dos es vegin les cares. La primera vegada va ser al partit d’anada de la lliga disputat a Lleó, on els blaugranes van vèncer per 30-42. Tres mesos més tard van tornar a coincidir a la final de la Copa Asobal, on els culers van derrotar-los clarament per 21-39 i van sumar el tercer títol de la temporada després de sumar la Supercopa de Catalunya i la Supercopa Ibèrica. El tercer duel va ocórrer encara no fa un mes a les semifinals de la Copa del Rei i els de Carlos Ortega van superar-los per 30-39. Posteriorment, van aconseguir el títol davant del BM Logronyo La Rioja. 

Tarda de comiats

A més, aquest partit servirà per homenatjar els jugadors que la temporada vinent no continuaran a la disciplina culer com són Ludovic Fàbregas i Artur Parera. El francès va arribar la temporada 2018/19 i des de llavors s’ha convertit en un dels millors pivots del món. Per la seva banda, Parera també deixarà el Club després de 7 temporades com a blaugrana. 

Impossibilitat d’aparcament

Amb motiu de l’inici de les obres de l’Espai Barça ja no es podrà aparcar al Palau ni a l’Spotify Camp Nou des del dia 1 de juny i fins a nou avís. Per tant, els socis i sòcies amb abonament o no i tota la resta d'afició vinculada al bàsquet, l'handbol, el futbol sala i l'hoquei patins hauran d'arribar al Palau Blaugrana amb transport públic.

En el cas que sigui imprescindible l'ús del vehicle privat, el Club recomana utilitzar els aparcaments propers a l'Spotify Camp Nou. 

Tim N’Guessan: “Volem fer un bon partit abans de la Final a Quatre”

És l’últim partit de Lliga a casa i volem fer un bon partit abans de la Final a Quatre. També és l’últim partit del Ludo amb el Barça i hem de fer un bon partit per celebrar-ho”. 

“El darrer partit davant del Sinfín va ser dur al principi, però la segona part va ser molt millor. Hem de jugar bé per agafar confiança i arribar bé a la Final a Quatre”. 

“Estem bé i amb confiança. Però sobretot tenim moltes ganes perquè sabem que podem guanyar aquesta Final a Quatre, tot i saber que no és fàcil. Tenim molta il·lusió i ho donarem tot a la pista”. 

barcelona-handball-22-squadlist-tw-a8d13174-b76f-438d-af97-1098b8e5b280

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut