Blendio Sinfín - Barça: Remuntada per continuar invictes (28-39)

Els blaugranes sumen una nova victòria a l’últim desplaçament de la temporada a la Lliga i mantenen vives les opcions d’una nova Lliga perfecta

Victòria del Barça d’handbol a l’últim enfrontament lluny del Palau Blaugrana aquesta temporada a la Lliga. Els blaugranes han hagut de remuntar el partit a la segona part, després d’un primer temps on els locals han estat superiors.

Els de Carlos Ortega tancaran la competició domèstica el proper dijous davant l’Ademar León a casa, amb la possibilitat d’aconseguir una nova Lliga perfecta.

Mala primera part

Inici molt fort del Blendio Sinfín que ha començat el partit guanyant per 6-2 al Barça. Els càntabres no han fallat cap dels seus primers sis llançaments, cosa que ha fet a Carlos Ortega demanar temps mort per canviar el signe de l’enfrontament.

Els canvis del tècnic malagueny han fet efecte, ja que quan faltaven només quatre minuts pel final del primer temps, els blaugranes han empatat el matx per primer cop (13-13, min. 26). Però l’alegria culer ha durat poc, ja que els locals han recuperat l’avantatge a l’electrònic i han tancat la primera part amb un 16-14 favorable.

La principal diferència entre els dos equips ha estat l’encert defensiu dels locals. Entre la gran actuació del seu porter, Mohamed Aly, i les pilotes que el Barça ha enviat al pal han evitat molts gols blaugranes.

Remuntada blaugrana

A la represa, els blaugranes han sortit molt millor i en pocs minuts han aconseguit remuntar el marcador (16-17). El Barça ha sortit molt endollat en el llançament, mentre que els locals han enviat quatre pilotes al pal en els primers cinc minuts.

Els de Carlos Ortega han trencat el partit en els primers 13 minuts del segon temps, on han aconseguit un parcial d’1-11 per allunyar-se a vuit gols, cinc d’aquests han estat de Ludovic Fàbregas.

Ja per damunt en el marcador, el Barça ha continuat atacant i augmentant l’avantatge en els minuts finals, acabant 11 punts per sobre els càntabres amb el 28-39 final.

Fitxa del partit

Blendio Sinfín: 28

Barça: 39

Blendio Sinfín: Mohamed Aly (0), Nico Bono (5), Marcos Aguilella (2), Josip Zaja (2), Diego Monzón (2), Herrero (3) i Perbelini (3) – set inicial - Alonso (0), Domínguez (2), Alberto Pla (1), Leo Alonso (3), Basualdo (1), Díaz (2), García (1), Dimitrievski (1) i Sánchez (0).

Barça: Emil Nielsen (0), Aleix Gómez (4), Dika Mem (4), Jonathan Carlsbogard (2), Ludovic Fàbregas (5), N’Guessan (0) i Ian Barrufet (1) – set inicial - Janc (2), Martí Soler (4), Cindric (2), Parera (4), Makuc (3), Langaro (1), Richardson (5), Frade (2) i Domenech (0).

Parcials: 4-1, 8-4, 10-6, 11-9, 13-11, 16-14// 16-18, 17-21, 19-27, 21-30, 24-34 i 28-39.

Àrbitres: Jesús Escudero i Jorge Escudero.