Últim desplaçament en Lliga de l'any

Últim desplaçament en Lliga de l'any

Els blaugranes juguen dissabte contra un rival amb necessitats

Penúltim partit de Lliga i últim desplaçament del Barça de Carlos Ortega aquesta temporada davant del Blendio Sinfín (dissabte 27 de juny a les 18.30 h, LaLigaSportstv) davant d’un rival que no té garantida la seva salvació i que buscarà esgarrapar punts davant de la seva afició.

Els càntabres afrontaran el xoc com una final per tal de mirar de mantenir la categoria i no dependre d’altres rivals en l’última jornada del campionat. Els locals han perdut els darrers dos partits jugats i només han sumat tres punts dels darrers 10, fet que no els permet estar tranquils per mantenir la categoria. 

Objectiu: acabar invictes

Per la seva banda, el Barça afronta el xoc amb l’objectiu de sumar dos punts més per mantenir-se invicte i preparar de la millor manera la Final a Quatre que afrontaran el 17 i 18 de juny a Colònia. Per aquest motiu, el tècnic català mirarà de dosificar els seus jugadors i evitar possibles lesions però mantenint l’actual estat de forma de l’equip. 

Artur Parera: “El Sinfín és un equip una mica esbojarrat”

“Afrontem el partit com a campions de Lliga, però pensant en nosaltres buscant els nostres petits objectius dins del partit”

El Sinfín és un equip una mica esbojarrat. A vegades torna bojos els partits i tenen una oportunitat molt bona. A vegades tenen rendes de cinc gols a baix i acaben remuntant el partit i no podrem adormir-nos perquè ens podrien posar en problemes”.

“Ja es noten els nervis i les ganes pensant en Colònia. És un objectiu molt xulo i tenim moltes ganes d’anar cap allà”.

“Per mi és un somni. Ho he somiat des que vaig entrar el 2015 i està a punt de fer-se realitat”. 

barcelona-handball-22-squadlist-tw-8f71303f-4787-4b0e-b585-9c6ef30f0144

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut