Anaitasuna - Barça: El campió no afluixa (26-40)

Els blaugranes sumen una victòria més i ja només estan a dues d’una nova Lliga perfecta

Nova victòria del Barça d’handbol a la Lliga Asobal davant l’Anaitasuna per 26-40. Els de Carlos Ortega sumen ja 28 partits guanyats, ple de victòries a la competició domèstica, a falta de només dos partits per acabar la Lliga perfecta.

Molt forts en atac

Bon inici blaugrana al pavelló de l’Anaitasuna, on en els primers cinc minuts de partit, els de Carlos Ortega ja s’havien allunyat a tres gols dels navarresos (2-5). El Barça no ha afluixat i ha continuat augmentant el seu avantatge, sobretot gràcies a un Domen Makuc i un Hampus Wanne molt inspirats en atac. El central eslovè ha marcat sis gols en els primers 30 minuts, mentre que l’extrem suec n’ha fet quatre.

L’equip local no s’ha donat per vençut, i ha intentat contrarestar el bon inici blaugrana. De fet, al minut 20, només quatre gols separaven els dos equips (10-14). Fins que el Barça ha començat a encadenar bons atacs per obrir l’escletxa a l’electrònic. Al final, el resultat al descans reflectia un 15-22 favorable als de Carlos Ortega. Set gols d’avantatge per encarar la segona part amb un bon matalàs.

Sentencien el partit

A la represa el Barça ha continuat el bon ritme del final de la primera part. On sobretot ha destacat un gran Emil Nielsen, que ha aturat cinc dels primers nou tirs dels navarresos. De fet, en els primers 15 minuts del segon temps, els locals només havien marcat quatre gols pels 11 del Barça.

Així, amb una gran eficàcia defensiva i un bon rendiment ofensiu de l’equip, els blaugranes han aconseguit augmentar l’avantatge fins als 13 gols. En un segon temps on Blaz Janc ha estat la peça més perillosa de l’atac culer.

Al final els blaugranes han deixat el marcador amb el 26-40 final, que ha servit per sumar una nova victòria a la competició domèstica i continuar amb la Lliga perfecta.

Fitxa del partit

Anaitasuna: 26

Barça: 40

Anaitasuna: Marcos Cancio (0), Martín Ganuza (1), Nicolás Bonanno (0), Aitor García (5), Eduardo Fernández (4) i Álvaro Gastón (0) – set inicial – Bazán (2), Meoki (0), Ernesto Goñi (4), Chocarro (3), Redondo (1), Pereira (0), Castro (1), Itoiz (0), Elustondo (4), Pinto (1), Ortiz (0) i Juan Manuel Bar (0).

Barça: Gonzalo Pérez de Vargas (0), Hampus Wanne (4), Haniel Langaro (2), Domen Makuc (6), Dika Mem (3), Aleix Gómez (3) i Ludovic Fàbregas (5) – set inicial – Carlsbogard (2), Blaz Janc (4), N’Guessan (3), Petrus (0), Cindric (2), Artur Parera (2), Richardson (4), Barrufet (0) Emil Nielsen (0).

Parcials: 2-5, 4-8, 5-11, 8-13, 12-20, 15-22 // 16-26, 18-30, 20-33, 23-35, 25-36, 26-40.

Àrbitres: Miguel Martín i Jesús Álvarez.