Visita al Museu

Visita al Museu

L’equip ha fet entrega dels cinc trofeus aconseguits aquesta temporada

Gonzalo Pérez de Vargas, Aitor Ariño, Dika Mem i Luka Cindric han portat els cinc trofeus aconseguits aquesta temporada acompanyats de Carlos Ortega, entrenador de l’equip, i Joan Solé, directiu responsable de la secció. També hi ha estat present Joan Marin, coordinador de l’handbol blaugrana. 

L’equip ha guanyat la Supercopa de Catalunya, la Supercopa Ibérica, la Copa Asobal, la Copa del Rei i la Lliga Asobal en el que portem de curs, i abans que el Museu es traslladi a la seva nova ubicació temporal l’equip d’handbol ha volgut fer entrega dels cinc trofeus aconseguits fins al moment. Només s’ha escapat la Super Globe, al mes d’octubre passat, on l’equip va caure derrotat a la pròrroga pel SC Magdeburg. 

Volen repetir visita

Jordi Penas, director del Museu del FC Barcelona, ha demanat als components de l’equip d’handbol el seu desig de poder repetir la visita en unes setmanes a la nova ubicació del Museu a l’antiga pista de gel, tot just a tocar del Palau Blaugrana, en cas que l’equip torni a guanyar l'EHF Champions League. Seria una estrena perfecta que permetria a tota l'afició blaugrana un nou títol culer. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut