Buscant el ple de victòries

Buscant el ple de victòries

El Barça jugarà el partit ajornat de la Lliga Asobal

El Barça jugarà el partit corresponent a la Jornada 27 de la Lliga Plenitude Asobal (dimecres 24 de maig a les 20 h, LaLigaSportstv) ajornat ara fa uns dies per tal que els blaugranes poguessin preparar el partit de tornada dels quarts de la Champions davant del GOG. 

L’Helvetia Anaitasuna no està realitzant la seva millor temporada a l’Asobal. Classificats a la 13a posició, encara no estan salvats matemàticament i només els separen del descens dos punts respecte al Civitas Guadalajara i un amb Frigoríficos del Morrazo. Els navarresos han perdut quatre dels seus cinc últims partits i els seus dos últims enfrontaments de l’any són a casa davant del Logronyo, que ha vençut en quatre dels últims cinc xocs i a la pista complicada del TM Benidorm que està en la mateixa dinàmica que l’Anaitasuna. 

Els de Carlos Ortega van rebre dissabte el trofeu que els acredita com a campions de la Lliga Plenitude Asobal davant de la seva afició i no s'hi juguen res. Campions des de fa setmanes, els blaugranes volen acabar el campionat invictes i arribar en un bon moment a Colònia per disputar la Final a Quatre. Precisament avui s'ha celebrat el sorteig de la competició i el Barça es mesurarà a les semifinals al SC Magdeburg. En cas de guanyar, la final seria contra el vencedor del PSG - Kielce. 

Gonzalo Pérez de Vargas: “Volem continuar guanyant a la Lliga i arribar en les millors condicions a Colònia”

“L’Anaitasuna està en la zona complicada de la classificació i tot i que no té aquests punts els necessita per sortir d’allà. Nosaltres venim d’una setmana molt carregada després dels quarts de Champions i el partit de Lliga, que ens va costar físicament, però tot i que la Lliga estigui resolta, nosaltres hem de sortir a guanyar per no desvirtuar la competició i veurem un Barça reconeixible”. 

“Si volem arribar bé a la Final a Quatre crec que hem de competir en els partits que ens queden. Aquesta sortida i el partit de Lleó a casa són partits de nivell per mantenir la dinàmica i el ritme i volem les dues coses. Continuar guanyant a la Lliga i arribar en les millors condicions a Colònia”. 

barcelona-handball-22-squadlist-tw-a83fc2b1-a970-483b-8157-ccdc51cc588b

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut