Un dia per recordar

Un dia per recordar

Quatre jugadors del Cadet B van viure des de dins el partit del primer equip

Gabriel Vivanco, Pau Enric Olivera, Aniol Montes i Biel Soteres no oblidaran la victòria de dissabte del Barça davant del Club Cisne BM (41-30) fàcilment. Els quatre joves del Cadet B blaugrana van poder gaudir des de dins l'experiència dels seus ídols. Gràcies al programa engegat per la Masia 'Us visitem', els joves del planter blaugrana van estar vivint en primera persona la victòria dels de Carlos Ortega a la Lliga Plenitude Asobal. 

Com si fossin jugadors del primer equip

Tot i que l’equip estava citat dues hores abans del xoc, els quatre nois ja estaven citats al Palau 15 minuts abans. Puntuals a la cita, van veure arribar tots els jugadors del primer equip i van poder saludar-los. A la sessió de vídeo que Ortega i els seus ajudants fan abans de cada partit, els del Cadet B van estar presents a les últimes indicacions del preparador culer. 

Posteriorment, van entrar al vestidor per seguir les rutines prepartit dels jugadors, amb els tractaments, escalfaments, i van poder estar a la pista per veure des de la primer línia com l’equip es preparava per al xoc. A més, minuts abans de l’inici del partit també van estar presents a la xerrada final d’Ortega als seus jugadors. El partit el van seguir des de darrere de la banqueta veient de prop les evolucions dels jugadors culers. 

Un dia inoblidable per a uns jugadors que difícilment podran oblidar l'experiència viscuda al Palau Blaugrana. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut