Ara toca sumar dos punts en una pista complicada

Ara toca sumar dos punts en una pista complicada

Els blaugranes afronten el segon dels sis partits seguits de la Lliga Plenitude Asobal

El Barça disputarà la 22a jornada de la Lliga Plenitude Asobal (dissabte 1, 18 h / LaLigaSportsTV) davant del Bathco Torrelavega amb l’objectiu de sumar els dos punts i mantenir-se al capdavant de la classificació i afrontar aquest tram de la temporada amb les màximes garanties. 

Els cantàbrics estan fent una temporada excel·lent i prova d’això és la cinquena posició que ocupen a la classificació després d’haver-se disputat 21 jornades. Dels darrers cinc partits, els de Torrelavega n’han guanyat dos, n’han empatat un i n’han perdut dos més. De fet, a la passada jornada van acabar caient a la fi dels 60 minuts per només un gol a la pista del Recoletas At. Valladolid però van tenir l’última possessió per tal de sumar almenys un punt en el seu desplaçament a terres val·lisoletanes. 

Precedent favorable

Al partit jugat a la primera volta del campionat, els de Carlos Ortega van guanyar per un còmode resultat de 38-29 però el rival va lluitar fins al final i no va ser fins als últims minuts que el Barça va poder treure l’avantatge final. Aquell partit va haver-se d’avançar en el calendari pel fet que els culers havien de disputar la Super Globe a l’Aràbia Saudita a mitjans del mes d’octubre. 

Blaz Janc: “El Torrelavega és una de les sorpreses de la Lliga”

“Aquesta setmana hem treballat molt en jugar només un partit per setmana. Hem fet més físic però tot l’equip està preparat i sabem que aquests partits són molt importants. Hem pogut preparar coses per a partits més importants que ens vindran properament”.

“Crec que és una de les sorpreses de la Lliga. Juguen molt bé i a casa donaran un extra en jugar contra el Barça. Nosaltres hem de fer la nostra feina i fer-ho bé des de l’inici i demostrar que sempre volem guanyar”. 

El partit dels quarts de final de la Champions davant del GOG serà molt difícil perquè ells juguen molt bé i crec que juguen una mica com nosaltres. Corren molt, fan molts gols i per això crec que serà un partit molt difícil”.

barcelona-handball-22-squadlist-tw-cd13cbf3-a54f-4f99-85a6-5eca2049be08

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut