Un Barça més contundent

Un Barça més contundent

La segona temporada de Carlos Ortega ha fet l’equip molt més contundent

Després de 21 jornades disputades a la Lliga Plenitude Asobal, les dades demostren que la segona temporada de l’equip dirigit per Carlos Ortega es mostra molt més contundent a la competició domèstica que la temporada passada. 

Si s’agafen les dades en aquest punt del curs s'observa que l’equip aquest any ha vençut en les 21 jornades disputades com la temporada passada, tot i que a causa d'una sanció per alineació indeguda, la competició va decidir donar per perdut el partit guanyat al Torrelavega per 0-10 i el balanç era de 20 victòries i 1 derrota. 

'Goal average' més favorable

Un altre aspecte que cal tenir en compte és el goal average comparant els dos anys del tècnic malagueny dirigint la nau blaugrana. Si la campanya passada la diferència de gols era de +195, aquest any és de +255. També els gols marcats són sensiblement superiors en respecte a la temporada anterior quan a aquestes alçades l’equip n’havia fet 777 i ara en porta 812. En defensa, els números també són millors. La temporada passada la porteria havia encaixat 582 gols, mentre que aquest curs s’ha millorat notablement i ara en són 557

Més contundents

Un dels altres aspectes que també cal destacar són les diferències de parcials als partits. La temporada anterior, el Barça havia acabat els 60 minuts amb sis partits amb diferències de 14 gols o més, amb una màxima de +26 al partit disputat al Palau Blaugrana davant de l’Antequera. Aquesta temporada, això ha passat en set ocasions, i la màxima diferència ha estat de +24 en el xoc jugat davant del Blendío Sinfín. 

Millor marge de victòria

La temporada passada hi va haver tres partits en què el Barça va guanyar de manera ajustada els seus rivals. A la visita a Benidorm, els blaugranes van vèncer per només un gol (25-26) i a la visita a Cuenca ho van fer per tres (26-29). També van guanyar de manera ajustada al Palau davant del Logroño-La Rioja (37-33). Aquest any la diferència mínima ha estat de +3 a la pista del Bada Huesca mentre que al partit jugat a Barcelona van guanyar per cinc gols de diferència i han estat l’equip a qui més ha costat derrotar aquesta temporada. L’altre marcador més ajustat aquest curs va ser a la visita a Logronyo quan els d’Ortega van guanyar per cinc gols també. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut