Treball intens de recuperació

Treball intens de recuperació

Aitor Ariño i Haniel Langaro es recuperen de lesions de llarga duració

El divendres passat, el Barça va vèncer clarament al Frigoríficos Morrazo (46-26) per continuar liderant la classificació de la Lliga Plenitude Asobal. Ara com ara, quan falten nou partits per acabar la competició, els blaugranes ja treuen 11 punts al seu perseguidor, el Fraikin Granollers que va perdre amb el Blendío Sinfín. Així doncs, l’objectiu de sumar un nou títol de lliga està més a prop. 

Malauradament per a Carlos Ortega, hi ha dos jugadors que no poden formar part d’aquest tram de la temporada per lesions, com són Aitor Ariño i Haniel Langaro. L’Aitor va caure lesionat en el partit davant del Kiel al Palau i va haver de passar pel quiròfan amb l'objectiu de resoldre la inestabilitat que patia al genoll esquerre. Unes setmanes més tard, també en un partit de l'EHF CHampions League disputat a Nantes, el brasiler Langaro va trencar-se el tendó d’Aquil·les de la cama dreta. 

Sis dies a la setmana

Amb la finalitat de recuperar-se com més aviat millor, tots dos jugadors treballen de manera intensa sis dies a la setmana per poder tornar a les pistes i ajudar als seus companys. Tots dos blaugranes compten amb un recuperador amb qui treballen de manera individualitzada amb l’objectiu de tornar a sentir-se jugadors d’handbol. 

Ariño i Langaro treballen en sessions dobles de fins a sis hores per tal de no perdre la forma i recuperar-se de les seves lesions. Combinen el treball físic al gimnàs amb la natació per poder treballar sense tenir impacte. A més, el treball de fisioteràpia s’uneix a tota la feina per tal d’anar millorant el seu estat físic a poc a poc i que la seva tornada als terrenys de joc sigui al més aviat possible. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut