Barça – Frigoríficos Morrazo: Torna la Lliga i continuen guanyant (46-26)

Nova victòria blaugrana a la competició domèstica després de l'aturada per la Copa Asobal

Ha tornat la Lliga Plenitude Asobal després de l'aturada per la Copa Asobal, i el Barça continua guanyant! I ja són 21 victòries en 21 partits disputats, després de superar al Frigoríficos Morrazo per 46-26.

Abans de l'inici del partit, l'equip ha oferit al Palau Blaugrana la Copa Asobal aconseguida el passat cap de setmana davant l'Abanca Ademar León. Igual que l'equip Juvenil i l'Infantil que també van ser campions a Lleó. Els tres equips s'han fet una foto conjunta amb els tres trofeus.

Millora després d'un inici igualat

Inici igualat a la sortida a la pista dels dos conjunts. Els blaugranes han sortit a intentar controlar el partit, però Gerard Forns, el porter visitant, ha estat espectacular en els primers minuts per evitar que el Barça es pogués escapar en el marcador. Cosa que ha fet que el partit estigués empatat al minut 8, 5-5.

Ha estat aquí quan els blaugranes han trepitjat l'accelerador i han aconseguit un parcial de 8-2 en els set minuts posteriors. Ja amb l'avantatge favorable, els culers han estat superiors i han aconseguit arribar als 10 gols de diferència al minut 23, 20-10. La millora defensiva ha estat clau per evitar els gols visitants i poder anar sumant gols en les contres on Carlsbogard i Janc han estat molt efectius. Finalment, el primer temps ha acabat amb el Barça nou gols per sobre en el marcador, 23-14.

Sentencien el partit

Com ha sortit a la segona part el Barça! Ha continuat amb el gran moment de forma amb el que ha acabat la primera part, i s'ha posat per primera vegada a 11 gols, 27-16.

Els gallecs han intentat tornar-se a apropar al marcador, però el cansament s'ha fet notar. Els blaugranes per la seva part, no han afluixat i han continuat augmentant el seu avantatge amb una gran capacitat ofensiva. I amb el partit ja sentenciat, Carlos Ortega ha donat minuts a jugadors joves com: Cikusa, Robert Domenech i Barrufet, que ha aprofitat el temps que ha estat damunt la pista, amb 6 gols.

Finalment, els blaugranes s'han emportat una nova victòria a la Lliga per 46-26 i continuen líders invictes de la competició. El proper compromís dels de Carlos Ortega serà el proper 1 d'abrill a la pista del Bathco BM Torrelavega.

Fitxa del partit

Barça46
Frigoríficos Morrazo26

Barça: Pérez de Vargas (0), Carlsbogard (4), Dika Mem (3), Janc (5), Martí Soler (4), Richardson (5) i Frade (2) – set inicial – Pol Valera (1), Cikusa (0), Aleix Gómez (7) Cindric (1), Artur Parera (3), Fàbregas (5), Barrufet (6) i Roberto Domenech (0).

Frigoríficos Morrazo: Gerard Forns (0), Brais González (2), Chaparro (2), Fodorean (1), Dorado (3), Blanco (2) i Aizen (6) – set inicial – Simes (3), Gayo (2), Manuel Pérez (1), Toth (1), Iribar (1) i Martín (2).

Parcials: 4-2, 8-5, 12-7, 19-10, 20-12, 23-14 (descans), 27-16, 30-18, 34-21, 38-24, 41-25 i 46-26 (final).

Àrbitres: Oriol Álvarez Boixaderas i Raul Escoda Pérez.