Torna la Lliga al Palau

Torna la Lliga al Palau

L’equip farà l’oferiment a l’afició de la 18a Copa Asobal assolida el darrer cap de setmana

El Barça torna a jugar al Palau (divendres 20 h, Esport3/LaLigaSportstv) després de sumar un nou títol de la Copa Asobal a Lleó la setmana passada davant de l’equip amfitrió. Els homes de Carlos Ortega han tingut tota la setmana per poder preparar aquest matx davant dels gallecs que aquest any estan una mica irregulars a la competició domèstica. En els darrers cinc partits han guanyat dos enfrontaments, n’han perdut dos més i n’han empatat un altre. 

Clars dominadors

Tots dos conjunts s’han enfrontat 44 vegades i en totes el Barça n’ha sortit guanyador. En el partit disputat a la primera volta, els blaugranes no van donar lloc a les sorpreses i van mirar de distanciar-se des de bon començament al marcador. A la finalització dels primers 30 minuts, els d’Ortega ja dominaven per nou gols (10-19) i a la finalització del mateix, la diferència va augmentar fins als 13 (21-34).

Oferiment de les Copes Asobal

Abans de l’inici del matx, l’equip Infantil, el Juvenil i el primer equip oferiran els títols aconseguits la setmana passada. A banda dels grans, els equips formatius culers són una referència a l’handbol estatal i van proclamar-se campions de la Copa Asobal en les seves respectives categories sent clars dominadors dels seus campionats. 

A banda, el primer equip també farà un homenatge en el mes dedicat a les dones lluint un braçalet morat abans del partit.

Artur Parera: “L’única opció que tenim al nostre cap és seguir guanyant”

“El Cangas és un equip molt veterà amb una bona porteria i que saben al que juguen. Tenen una plantilla més curta que nosaltres i hem d’aprofitar per poder córrer i aprofitar aquest aspecte”. 

“Estem amb bona dinàmica i la idea és seguir guanyant-ho tot i l’única opció que tenim al nostre cap és seguir guanyant”. 

barcelona-handball-22-squadlist-tw-205b17c5-5b10-4b54-9b7f-bfb8c5e4c7c9

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut