Barça - REBI Cuenca: A la final per la via ràpida (41-24)

Un gran inici dels blaugrana ha permès gestionar el duel amb comoditat i els de Carlos Ortega ja tenen el bitllet pel partit de diumenge

El Barça és a les portes de sumar un nou títol a la seva vitrina. Els blaugranes han aconseguit el bitllet per a la final de diumenge de la Copa Asobal després de derrotar al REBI Cuenca (41-24) en un partit molt còmode pels de Carlos Ortega. Els culers han fet un partit molt seriós on el ritme intens i l'actuació dels porters han estat els protagonistes. Amb aquesta nova final per disputar, els blaugranes opten al 18è títol de Copa, el dotzè consecutiu.

Piconadora blaugrana

Els culers han iniciat el duel molt endollats. Els gols en transició han permès al Barça assolir el domini del partit. L'efectivitat anotadora i una actuació impecable de Nielsen han ajudat als de Carlos Ortega a obrir escletxa en el primer tram de partit (6-2). Malgrat uns segons de domini rival que han amenaçat en igualar el marcador, el Barça ha controlat tota la primera part i ha marxat 17-11 als vestidors.

Espectacle i a la final

A la represa, Gonzalo Pérez de Vargas ha entrat en el lloc de Nielsen. El porter danès s'ha assegut a la banqueta amb un 50% d'encert i 11 aturades. L'"1" blaugrana tampoc s'ha quedat gaire lluny d'aquestes xifres amb 46% d'encert i també 11 aturades.

De mica en mica, els culers han anat ampliant la distància en el marcador i han assolit una diferència que ja ha estat impossible de remuntar pels de Conca (24-14). A l'inici de la segona meitat, Ian Barrufet ha pres el protagonisme esportiu del partit en debutar amb el primer equip. I és que el novell ha deixat la seva presentació feta amb un parell de contraatacs.

Als darrers minuts, el partit s'ha trencat completament i les jugades es convertien en gols constants. Finalment, 41-24 per disputar una nova final diumenge a les 19.30 h.